Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Allemaal dezelfde taal spreken met behulp van Omaha

Webinar: Omaha System

16 september

Locatie

Vanaf je laptop, tablet of computer
Thuis of vanaf je werkplek

Webinar Omaha System

Ben jij net begonnen bij een zorgorganisatie die het classificatiesysteem Omaha gebruikt? Of gaat jouw organisatie binnenkort werken met PUUR. zorgdossier? Schrijf je dan zeker in voor het webinar Omaha System op 16 september in 2021.


Omaha System is een classificatiesysteem, terminologie- en codestelsel voor de zorg dat is ontwikkeld door zorgverleners en gaat uit van hun vakkennis en kunde. Inmiddels zijn zorgverleners in meer dan 20 landen aan het werk met het Omaha System. Ook in Nederland. Het zorgt ervoor dat alle betrokkenen rondom de zorg en het welzijn van een cliΓ«nt het over hetzelfde hebben. Omaha System ondersteunt de hele Plan-Do-Check-Act (PDCA) cyclus en helpt jou als zorgprofessional bij het verpleegkundig redeneren.


Je hebt misschien al wat uitleg gehad over het classificatiesysteem Omaha System van collega's, maar je wilt er graag meer van weten. Hoe ligt bijvoorbeeld de relatie met PUUR. zorgdossier en hoe ziet dat er straks voor jou in de praktijk uit? Deze vragen worden tijdens dit webinar door onze Omaha-goeroes Eric Peters en Nicole Keijzer beantwoord.


Het programma

  • 14.00 Welkom en voorstellen
  • 14.15 Omaha System in a nutshell
  • 14.30 Een praktijkvoorbeeld in PUUR. zorgdossier
  • 14.55 Omaha System trainingen & e-learnings
  • 15.00 Afsluiting


Wil je er graag bij zijn? Meld je dan aan via het onderstaande formulier voor het webinar Omaha System.

Meld je hier aan