Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Schuif jij ook aan?

Webinar: Hoe draagt een online werkplek bij aan een hogere productiviteit?

Vanaf je laptop, tablet of computer
Thuis of op je werk

ICT echt passend bij jouw werk

We herkennen het allemaal wel, ‘de zorgorganisatie’ maakt een ICT keuze waar je zelf als zorgprofessional eigenlijk helemaal niet achter staat. Hartstikke vervelend, zeker als het gaat om iets dat je dagelijkse werk beïnvloedt, zoals bijvoorbeeld het Elektronisch Cliënten Dossier.


Gelukkig zien we dat zorgorganisaties de traditionele selectietrajecten steeds meer loslaten en dat eindgebruikers de tijd, ruimte en vrijheid krijgen om op zoek te gaan naar dat wat écht bij hun werk past en van toegevoegde waarde is. Dit moedigen we heel hard aan!


Al dat geklik en steeds wéér inloggen. Kan dat nou niet anders?

Maar dan, wat gebeurt er nadat deze keuzes zijn gemaakt? Hoe zorg je ervoor dat de diverse softwareapplicaties – die je nu eenmaal nodig hebt in je vak als zorgprofessional – een logische plek krijgen in je dagelijkse werkproces zonder dat je het als belastend gaat ervaren? Want je wil natuurlijk niet steeds klikken tussen al die systemen en je wilt al helemaal niet iedere keer weer je gebruikersnaam en wachtwoord hoeven intikken.


Hier komt Plein om de hoek kijken! Plein volgt jou namelijk precies in jouw werkproces. Of je nu de wijk in gaat, op de groep staat, of je bezighoudt met de declaraties. Plein weet precies wat jij nodig hebt en zorgt dat het binnen handbereik is.


Hoe Plein dat weet en doet? Wouter en Sophie, vertellen het je graag tijdens ons webinar. Schuif daarom op donderdag 2 april om 14.00 uur aan. Het webinar is te volgen vanaf je eigen werkplek, thuis of waar je op dat moment dan ook mag zijn.

Tijdens het webinar kun je vragen stellen, die wij tijdens of na het webinar zullen beantwoorden.


Voor wie?

Dit webinar is voor iedere zorgmedewerker, ICT-er en zorgbestuurders die last heeft van bovenstaande ICT tegenwerkingen.


Wanneer?

2 april van 14:00 tot 14:40 uur.


Waar?

Gewoon vanaf je eigen werkplek, thuis, of waar je je dan ook mag bevinden.
Je hoeft op dat moment alleen maar op de link te klikken die wij je sturen nadat jij je hebt aangemeld.


Wij hebben er zin in!

Wil je erbij zijn? Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je een uitnodiging met de deelnamelink.
Een aantal dagen van tevoren krijg je van ons nog even een reminder, zodat je het webinar niet misloopt.

Meld je hier aan