Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Webinar: hét Slimme Elektronische Cliëntdossier voor het verpleeghuis: PUUR.!

24 oktober

Locatie

Vanaf je laptop, tablet of computer
Thuis of op je werk

Zorg Accent webinar PUUR voor woonzorg
Dinsdag 24 oktober: 14.00 - 14.45

PUUR. ondersteunt jou

Dag en nacht zetten jullie je in voor het welzijn van de bewoners. Steeds weer geven jullie alles om in de laatste levensfase de cliënten een fijne tijd te geven. Daarmee zijn jullie van onschatbare waarde voor deze mensen en hun naasten.


Wat nu als er een tool bestaat die er voor jullie is? Die jullie helpt om de dagelijkse werkzaamheden efficiënter te kunnen doen, de administratieve taken tot een minimum beperkt, de communicatie met cliënten en naasten verbeteren en de samenwerking met andere betrokken professionals stimuleert?

De onderwerpen van dit webinar

Op dinsdag 24 oktober om 14.00 organiseren wij een webinar waarin wij jullie graag laten kennismaken met het slimme Elektronisch Cliëntendossier (ECD) voor de verpleeghuiszorg: PUUR.

Dit is geen gewoon ECD - het is een krachtig hulpmiddel dat specifiek is ontworpen om de uitdagingen van de verpleeghuiszorg aan te pakken en jullie te ondersteunen bij het leveren van de best passende zorg.


Tijdens dit webinar behandelen onze sprekers Anja Vrielink, verpleegkundige bij ZorgAccent, en Inge Nahuis, product owner bij Ecare, de volgende onderwerpen:


 • Een demonstratie van de functionaliteiten van PUUR. en hoe het de dagelijkse werkzaamheden van zorgprofessionals ondersteunt. Denk hierbij aan:
  • overdracht

  • rapporteren middels spraak

  • dagbesteding

  • multidisciplinair samenwerken

  • communicatie met naasten via het cliëntportaal PUUR. van jou

 • Praktijkervaring van zorgprofessionals van ZorgAccent die het slimme ECD PUUR. al lange tijd gebruiken en hoe zij het verschil hebben ervaren in termen van efficiëntie, communicatie en zorgkwaliteit.

 • De impact van PUUR. op de bewonerservaring en hoe het bijdraagt aan een gevoel van welzijn en betrokkenheid.

 • Een blik op het implementeren van PUUR. in jullie organisatie.Schrijf je vandaag nog in voor ons webinar over PUUR. voor de woonzorg.

We zien je graag op dinsdag 24 oktober om 14.00.

Meld je hier aan