Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Hallo ECD!

Webinar: spraakgestuurd rapporteren in het ECD

09 juni

Locatie

Online
Via laptop, tablet of op je telefoon

Webinar 9 juni 14.00 - 14.45

Vergroot je zorgcapaciteit door 30% rapporteertijd te besparen

Niet typen, maar vertellen tegen het ECD wat je zoal hebt gedaan bij de cliënt en hoe het met hem gaat. Het is echt al mogelijk!


35% van de beschikbare zorgcapaciteit gaat verloren aan administratie en verslaggeving. Met de spraakherkenning ontstaat complete documentatie, zonder dat het ten koste gaat van de beschikbare tijd en aandacht voor cliënten.


Samen met Attendi hebben we deze spraakgestuurde technologie toegevoegd aan ons ECD PUUR. Hierdoor wordt rapporteren een fluitje van een cent voor zorgprofessionals die werken met PUUR.


Wil je weten hoe het werkt en ben je nieuwsgierig naar de praktijkervaringen van collega's uit de zorg? Schuif dan aan bij dit webinar op donderdag 9 juni van 14.00 - 14.40.

De thema's die aan bod komen

Diederik de Rave van Attendi en Danique Somhorst van Ecare gaan het o.a. hebben over:

  • Korte introductie: Wat is een spraakgestuurd ECD?
  • De Speech-to-text van Attendi: Domeinspecifiek en veilig
  • Praktijkcasus: De resultaten in de woonzorg en wijkzorg

Voor wie?

Iedereen die werkzaam is in de ouderenzorg en/of gehandicaptenzorg. De praktijkcasus komt vanuit de ouderenzorg maar werkt zeker ook inspirerend voor professionals werkzaam in de gehandicaptenzorg. Dus schroom niet om aan te schuiven.

Deelnamelink

Wil je erbij zijn? Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je een uitnodiging met de deelnamelink. Een aantal dagen van tevoren krijg je van ons nog even een reminder, zodat je de webinar niet misloopt.

Meld je hier aan