Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Ontdek de voordelen van ketencommunicatie voor de zorg

Webinar: Toedieningsregistratie in PUUR.

24 augustus

Locatie

Vanaf je laptop, tablet of computer
Thuis of op je werk

Maak kennis met ketenzorg en de voordelen die dit jou als zorgverlener biedt

Voor het verlenen van goede zorg is het belangrijk dat iedereen in het netwerk beschikt over actuele relevante gegevens. Dat kan als elektronische gegevensuitwisseling tussen verschillende systemen mogelijk is. Ketencommunicatie of te wel; digitaal samenwerken in de zorg beoogt dit.

Met ketencommunicatie zijn systemen van diverse specialisten rondom de zorg van een cliënt verbonden. Dat systemen van alle betrokkenen zoals ziekenhuis, huisarts, zorginstelling, apotheek, fysiotherapeut gegevens van cliënten kunnen uitwisselen die nodig zijn voor de juiste behandeling. Gegevens die de specialist toevoegt, zijn ook beschikbaar voor andere specialisten in het netwerk van de cliënt. Het betreft hier uitwisseling van zowel zorginhoudelijke als administratieve gegevens.

Bij Ecare zetten we actief in op ketencommunicatie en werken we samen met diverse leveranciers om ketencommunicatie te realiseren. Zoals bijvoorbeeld met Medimo & Boomerweb waardoor het mogelijk is om vanuit het zorgdossier de medicatietoedieningssoftare te benaderen, zonder apart te hoeven inloggen. Hartstikke handig!

In dit webinar nemen onze collega’s je mee in het onderwerp ketencommunicatie en de voordelen die het biedt voor jou als zorgverlener.Voor wie?

Het webinar; toedieningsregistratie in PUUR. is interessant voor iedere professional werkzaam in de zorg en die onbekend is met de software.


Wanneer?

Maandag 24 augustus van 14:00 tot 14:40 uur.


Waar?

Je logt in waar je wilt; via je pc, laptop of tablet. Zo bespaar je reistijd.


Stel vragen

Wees nieuwsgierig en stel je vragen via de chat. Die behandelen we tijdens de demo.

Wil je erbij zijn? Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je een uitnodiging met de deelnamelink. Een dag van tevoren krijg je van ons nog even een reminder, zodat je de demo niet misloopt.


Verhinderd?

Kun je die dag niet maar ben je wel benieuwd naar hoe we ketencommunicatie inzetten? Schrijf je toch in. Na afloop ontvang je een opname van de demo via e-mail.

Meld je hier aan