Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Snel aan de slag met vernieuwde zorgafspraken

Webinar: vernieuwde zorgafspraken in PUUR. voor de woonzorg

02 juni

Locatie

Vanaf je laptop, tablet of computer
thuis of op je werk

Vereenvoudiging zorgafspraken

We werken aan vereenvoudiging van de werkwijze rondom zorgafspraken in PUUR. voor de woonzorg. Het verschil tussen ‘zorgafspraken’ en ‘zorgafspraken met analyse’ verdwijnt. Je werkt vanaf augustus met ‘zorgafspraken’. Hoe het werkt, laten we zien in het webinar Snel aan de slag met vernieuwde zorgafspraken op 2 juni van 14.00 - 14.45 uur.

De vernieuwde functie zorgafspraken in het kort:

  • Verpleegkundigen en verzorgenden die dagelijks zorgen voor bewoners zien enkel de zorgafspraken die van toepassing zijn tijdens hun dienst. Zij hoeven niet meer verplicht gebied(en) uit het Omaha System koppelen aan een zorgafspraak. Ze kunnen daardoor hun werk doen

  • Eerst Verantwoordelijk Verzorgenden (EVV'ers) en Persoonlijke Begeleiders (PB’ers) kunnen een of meerdere gebieden aan een zorgafspraak koppelen. Daarmee hebben ze per cliënt een overzicht van de aandachtsgebieden en per aandachtsgebied inzage in de afspraken die eraan zijn gekoppeld.


In augustus activeren we de vernieuwde zorgafspraken. Maar op woensdag 2 juni om 14.00 uur kan je alvast kennismaken met de werking ervan tijdens het webinar: Snel aan de slag met vernieuwde zorgafspraken.

Krijg een voorproefje

Onze experts Gerike Engbers en Frauke Luft geven een digitale rondleiding in de vernieuwde zorgafspraken en laten zien hoe je er snel mee vertrouwd raakt. Werk jij met PUUR. voor de woonzorg en wil je alles weten over de nieuwe zorgafspraken? Schrijf je dan in voor het webinar en maak kennis met de mogelijkheden.

Meld je hier aan