Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Snel aan de slag met vernieuwde zorgafspraken

Webinar: vernieuwde zorgafspraken in PUUR. voor de woonzorg

02 juni

Locatie

Vanaf je laptop, tablet of computer
thuis of op je werk

De werkwijze rondom zorgafspraken in PUUR. voor de woonzorg is vereenvoudigd. Het verschil tussen ‘zorgafspraken’ en ‘zorgafspraken met analyse’ is verdwenen. Je werkt voortaan met ‘zorgafspraken’. Hoe het werkt, laten we zien in het webinar Snel aan de slag met vernieuwde zorgafspraken op 2 juni van 14.00 - 14.45 uur.

De vernieuwde functie zorgafspraken in het kort:


  • Verpleegkundigen en verzorgenden die dagelijks zorgen voor bewoners zien enkel de zorgafspraken die van toepassing zijn tijdens hun dienst. Zij hoeven niet meer verplicht gebied(en) uit het Omaha System koppelen aan een zorgafspraak. Ze kunnen daardoor hun werk doen

  • Eerst Verantwoordelijk Verzorgenden (EVV'ers) en Persoonlijke Begeleiders (PB’ers) kunnen een of meerdere gebieden aan een zorgafspraak koppelen. Daarmee hebben ze per cliënt een overzicht van de aandachtsgebieden en per aandachtsgebied inzage in de afspraken die eraan zijn gekoppeld.


In juni activeren we de vernieuwde zorgafspraken. Via de e-learning, instructievideo’s en een handleiding leer je om met de vernieuwde functies te werken. Maar wellicht heb je vragen. Daarom houden we op woensdag 2 juni om 14.00 uur het webinar: Snel aan de slag met vernieuwde zorgafspraken.

Onze experts Gerike Engbers en Frauke Luft laten zien hoe je de zorgafspraken gebruikt. Ook beantwoorden ze vragen zodat je een vliegende start maakt als de functie is geactiveerd.

Werk jij met PUUR. voor de woonzorg en wil je alles weten over de nieuwe zorgafspraken? Schrijf je dan in voor het webinar en maak kennis met de mogelijkheden.


Tip:

Bekijk eerst de e-learning, instructievideo’s of handleiding die wij je hebben verstrekt. Zo kan je heel gericht vragen stellen en haal je het meeste uit dit webinar.

Meld je hier aan