Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Met deze voorbeeldplannen maak je een plan op maat

Webinar: voorbeeld zorgplannen in PUUR.

05 april

Locatie

Vanaf je laptop, tablet of computer
Thuis of op je werk

Voorbeeld zorgplannen als hulpmiddel

Een voorbeeldzorgplan is een hulpmiddel om een plan op maat te maken voor de individuele cliënt. Het geeft een overzicht van alle mogelijke aandachtsgebieden en alle mogelijke interventies en combineert de Omaha-systematiek met inhoudelijke landelijke richtlijnen en expertise uit het veld. Een voorbeeldzorgplan is nadrukkelijk géén standaardzorgplan. De voorbeeldzorgplannen van Omaha System Support, voor bijna 25 verschillende aandoeningen, zijn ontwikkeld in samenwerking met verpleegkundigen en experts uit het hele land.

Je kunt ze in PUUR. gebruiken als hulpmiddel bij het assessment en bij de uitvoering van de zorg. Met deze plannen maak je een plan op maat. Je kiest bewust wat wel of niet van toepassing is voor jouw cliënt. Alle onderwerpen en gebieden die belangrijk kunnen zijn in de zorg staan duidelijk en geordend genoemd. Hierdoor kun je de cliënt beter begeleiden in het proces en vergeet je niets.

Wat het helemaal handig maakt, is dat wij de voorbeeld zorgplannen in PUUR. geïntegreerd hebben. Daardoor kun je heel gemakkelijk de acties die je wilt gebruiken in het zorgplan van de cliënt opnemen. Dat gaat heel eenvoudig door erop te klikken. Superhandig toch? We stellen alle voorbeeld zorgplannen, waaronder bijvoorbeeld die voor Parkinson, dementie, kwetsbare ouderen en herstel na Covid-19, beschikbaar in PUUR.

Op 5 april van 13:30 tot 14:30 uur

Sluit mee aan!

Wil je meer weten over deze voorbeeld zorgplannen en hoe deze in PUUR. geïntegreerd zitten?


Meld je dan aan voor deze webinar op 05 april van 13:30 uur tot 14:30 uur. Onze experts Nicole Keijzer en Frauke Luft laten je in PUUR. zien hoe de voorbeeld zorgplannen werken, waar je ze vindt, hoe je ze gebruikt en nog veel meer. Gewoon vanaf je eigen werkplek, thuis, of waar je op dat moment dan ook mag zijn.

Via de chat-functie kun je tijdens het webinar je vragen stellen, die Nicole & Frauke dan voor je beantwoorden.

Wanneer?

Voor wie?

Voor iedereen in de wijkzorg die met onze software PUUR. werkt en voor iedereen die nieuwsgierig is naar onze software PUUR.


Wanneer?

Op 5 april van 13.30 tot 14.30 uur.


Waar?

Gewoon vanaf je eigen werkplek, thuis, of waar je je dan ook mag bevinden.
Je logt in waar je wilt via je pc, laptop of tablet. Dat scheelt je weer reistijd.


Stel vragen!

Wees nieuwsgierig en stel tijdens het webinar vooral je vragen.

Wil je erbij zijn? Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je een uitnodiging met de deelnamelink. Een aantal dagen van tevoren krijg je van ons nog even een reminder, zodat je het webinar niet misloopt.

Meld je hier aan