Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Verdiep je nu alvast in de nieuwe voorwaarden en eisen voor de zorgcontractering

Webinar: Zorginkoop Wijkverpleging 2021

04 september

Locatie

Vanaf je laptop, tablet of computer
Thuis of op je werk

De zorginkoop wijkverpleging 2021 is weer van start gegaan. Op 1 april hebben alle zorgverzekeraars weer hun inkoopbeleid voor de specifieke zorgsector gepubliceerd. Een aantal zorgverzekeraars publiceert in juli nog een inkoopdocument met aanvullende informatie. Deze documenten vormen samen de kern van de inkoopdocumentatie die richtinggevend is voor de zorgcontractering wijkverpleging 2021.


De voorwaarden en eisen die zorgverzekeraars voor de zorgcontractering in de inkoopdocumentatie stellen, kunnen onbedoeld tot administratieve lasten leiden bij zorgaanbieders. Samen met onze partners streven wij na deze administratieve lasten zoveel als mogelijk te beperken.


Enkele van onze partners hebben aangegeven het op prijs te stellen als Ecare een platform biedt om kennis te delen en informatie te kunnen halen hoe collega’s hiermee omgaan. Opdat onze partners van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen versterken. Wij vinden het erg waardevol om dit ook dit jaar weer te faciliteren om onze partners niet alleen softwarematig maar ook procesmatig te kunnen ondersteunen.


Ecare nodigt jou (of degene die binnen jouw organisatie verantwoordelijk is voor of betrokken is bij de inkoop van zorg) van harte uit voor het webinar: Zorginkoop Wijkverpleging 2021 op 4 september om 14:00 uur. Wil je hierbij zijn? Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je een uitnodiging met de deelnamelink. Een aantal dagen van tevoren krijg je van ons nog even een reminder, zodat je het webinar niet misloopt.


Ter voorbereiding raden we je aan de gepubliceerde documenten over het zorginkoopbeleid van jouw zorgverzekeraar vooraf al door te lezen.

Vrijdag 04 september

Ben jij benieuwd naar de belangrijkste veranderingen voor de zorginkoop 2021? Of heb je zelf een vraag aan ons over dit thema?

Meld je dan aan voor het Webinar: Zorginkoop Wijkverpleging 2021. Het webinar wordt gehouden op vrijdag 04 september om 14.00 uur.


Voor wie?

Voor alle managers en medewerkers die betrokken zijn bij de inkoop van zorg.


Wanneer?

Vrijdag 04 september van 14.00 tot 15:00 uur.


Waar?

Je logt in waar je wilt via je pc, laptop of tablet. Zo bespaar je reistijd.


Stel vragen

Wees nieuwsgierig en stel je vragen via de chat. Die behandelen we tijdens de demo.

Verhinderd?

Kun je die dag niet, maar ben je wel benieuwd naar hoe Ecare Artificial Intelligence inzet? Schrijf je toch in. Na afloop ontvang je een opname van het webinar via email.

Meld je hier aan