Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Ga goed voorbereid het gesprek met de zorgverzekeraar aan

Webinar: Zorginkoop Wijkverpleging 2023

06 september

Locatie

Vanaf je laptop, tablet of computer
Thuis of op je werk

Webinar Zorginkoop 1
Ga goed voorbereid het gesprek met de zorgverzekeraar aan

Zorginkoop wijkverpleging 2023

De zorginkoop wijkverpleging 2023 is van start gegaan. Op 1 april hebben alle zorgverzekeraars weer hun inkoopbeleid voor de specifieke zorgsector gepubliceerd. Een aantal zorgverzekeraars publiceert in juli nog een inkoopdocument met aanvullende informatie. Deze documenten vormen samen de kern van de inkoopdocumentatie die richtinggevend is voor de zorgcontractering wijkverpleging 2023.

Voorkom onnodige administratie

De voorwaarden en eisen die zorgverzekeraars voor de zorgcontractering in de inkoopdocumentatie stellen, kunnen onbedoeld tot administratieve lasten leiden bij zorgaanbieders. Dat willen we voorkomen en daarom organiseren we ook dit jaar weer een webinar speciaal voor mensen die betrokken zijn bij de zorginkoop.

Ben jij dat? Schrijf je dan in voor het webinar: Zorginkoop Wijkverpleging 2023 op dinsdag 6 september van 14:00 tot 15:00 uur via onderstaand formulier. Je ontvangt een bevestigingsmail met toegangslink.

Tip

Wil jij het maximale uit het webinar halen? Lees dan ter voorbereiding de gepubliceerde documenten over het zorginkoopbeleid van jouw zorgverzekeraar(s) door.

Verhinderd?

Kun je die dag niet, maar ben je wel benieuwd naar de Zorginkoop Wijkverpleging in 2023? Schrijf je toch in. Na afloop ontvang je een opname van de webinar via email.

Meld je hier aan