Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Het slimme ECD voor de gehandicaptenzorg: PUUR.

Gehandicaptenzorg

PUUR. voor de gehandicaptenzorg is het slimme ECD van Ecare speciaal voor alle professionals werkzaam in de gehandicaptenzorg. PUUR. ondersteunt het proces van begeleiding van A tot Z. Zowel zorginhoudelijk als administratief.


Wil je ontdekken hoe gemakkelijk PUUR. werkt? Duik in onze gratis interactieve demo's en ervaar zelf hoe eenvoudig ons zorgdossier te gebruiken is. Klik door de software, ontdek de belangrijkste functies en krijg direct een gevoel van wat PUUR. voor jou kan betekenen. Geen gedoe, gewoon even proberen!

PUUR voor de gehandicaptenzorg
Voor de zorgprofessional, cliënt en familie

PUUR. stimuleert samenwerken in de driehoek

Met PUUR. hebben we in de gehandicaptenzorg een heel helder doel voor ogen: het stimuleren van samenwerking in de driehoek. PUUR. is er voor zowel de zorgprofessional, cliënt als familie. Het ECD PUUR. is slim, eenvoudig, overzichtelijk en vriendelijk in gebruik. PUUR. ondersteunt de professional op intuïtieve wijze in het bieden van passende zorg & begeleiding, en minimaliseert administratieve lasten.


Onze visie op zorg speelt een leidende rol in de ontwikkeling van PUUR. voor de gehandicaptenzorg: onze oplossingen zijn er om het samenwerken en samen doen in de driehoek zo slim en intuïtief mogelijk te ondersteunen. Weer terug naar de bedoeling, daar streven wij naar!


Weet je wat het mooie van PUUR. is? Het dossier is samen met de eindgebruikers gemaakt. Wij laten bijvoorbeeld de zorgprofessionals graag meedenken over hoe het dossier vormgegeven kan worden. Welke functionaliteiten een meerwaarde hebben en welke niet. Alleen op deze manier komen we tot een steengoed dossier dat ook echt aansluit bij de praktijk.

Op maat gemaakt zorg

Iedere discipline zijn eigen professionele omgeving

Elke cliënt heeft één dossier in PUUR. Voor elke discipline ziet PUUR. er anders uit. De software past zich namelijk aan de gebruiker aan: zowel in hoe PUUR. eruit ziet als het werkproces dat PUUR. volgt.


Dus werk jij als begeleider op de groep dan ziet PUUR. er voor jou anders uit en ondersteunt jou in andere taken, dan voor jouw collega in de ambulante begeleiding of op de administratie. De informatie wordt natuurlijk volledig drempelloos tussen de omgevingen uitgewisseld.

PUUR. voor de gehandicaptenzorg
Van ambulant begeleider tot behandelaar

PUUR. ondersteunt jou als zorgprofessional

PUUR. voor verschillende disciplines

Hier helpt PUUR. je bij

Grip op hoe jullie het doen

PUUR. voor het team

Het is in PUUR. ook mogelijk om niet alleen op organisatieniveau gegevens en prestaties inzichtelijk te maken. Je kunt de overzichtelijke dashboards ook op teamniveau gebruiken. PUUR. geeft je inzicht in hoe jullie het doen als team en hoe tevreden jullie cliënten zijn. Het doel van deze informatie is om te leren en je te helpen verbeteren.

Denk hierbij aan:

  • Welke verbeteracties/incidenten zien we als team?

  • Welke Wzd-maatregelen worden ingezet?

  • Hoe staat het met de productiviteit van ons team?

  • Hoe blij zijn onze cliënten binnen het team?

  • Is onze bezetting op teamniveau nog op orde?

Heb je behoefte aan andere inzichten? Laat het ons weten, dan kijken we samen of PUUR. jullie hier in kan helpen.


Hét gebruiksvriendelijke digitale dossier van de cliënt

PUUR. voor de cliënt & familie

PUUR. is er niet alleen voor zorgverleners maar ook voor cliënten zelf, hun familie en mantelzorgers. We noemen het PUUR. van jou.


PUUR. van jou is hét gebruiksvriendelijke digitale dossier van jou als cliënt of als verwante. PUUR. van jou is via het internet te bereiken, zowel op je telefoon, tablet als laptop. Het geeft jou en je mantelzorgers en verwanten op een eenvoudige en veilige wijze toegang tot het dossier. Zo kun je onder andere je zorgafspraken bekijken en de rapportages van je begeleiders inzien.


Ook kun je zelf rapporteren. Zo word je dus niet alleen betrokken bij de zorg voor jezelf of je verwanten. Je doet het echt samen met de zorgverlener.

PUUR voor de client en familie
Blije klanten en fijne samenwerkingen

Hier doen we het voor!

Zorgprofessionals aan het woord

Wat vinden onze klanten van PUUR.?

Elver dagbesteding en PUUR. voor de gehandicaptenzorg
PUUR onderweg hoeve sprey shape
Cliënt verhaal Esdégé Reigersdaal 1
Elver
slider-pijltje-linksCreated with Sketch.
slider-pijltje-rechtsCreated with Sketch.

Elver: betere ondersteuning primaire proces door migratie naar de cloud

Elver biedt met 1.300 medewerkers aan 550 mensen met een lichte tot zeer ernstige verstandige beperking een breed aanbod aan wonen, dagbesteding en behandeling. De Gelderse zorgorganisatie met de hoofdvestiging in Nieuw-Wehl en honderd groepen heeft de ambitie om de beste zorg te realiseren voor mensen met een verstandelijke beperking. Dit is alleen mogelijk in en inspirerende omgeving voor cliënten, medewerkers, verwanten en vrijwilligers. De processen en systemen daarom worden aangepast aan de behoeften van de medewerkers.

Lees het hele verhaal

"PUUR. verbindt het netwerk van de cliënt."

Wat vinden onze klanten eigenlijk van PUUR.? Delen zij onze overtuiging dat PUUR. fijn, slim en eenvoudig is? Wij namen de proef op de som en gingen met een authentiek Volkswagen busje op bezoek bij Anouk & Bram, eigenaren van Hoeve Sprey. Bekijk hieronder de video.

Lees het hele verhaal

Mijn leven, mijn dossier

Transparante zorg klinkt voor velen als een containerbegrip, maar voor Danny en Anita, bewoners van Esdégé-Reigersdaal, staat dit één op één gelijk aan gelijkwaardigheid tussen cliënt en begeleider.

""Op het appartement mijn ondersteuningsplan zelf kunnen lezen en samen in PUUR. schrijven met mijn cliëntbegeleider. Daar kijk ik naar uit."" - Danny, bewoner bij Esdége-Reigersdaal in Heerhugowaard
Lees het hele verhaal

Elver: PUUR. helpt ons weer naar de essentie van ons werk

Voor ons begon het toen we van gehandicaptenzorgorganisatie Elver een telefoontje ontvingen waarin ze ons vertelden dat ze voor PUUR. hadden gekozen als nieuwe zorgdossier voor Elver. We waren enorm verrast, want we hadden op dat moment helemaal geen zorgdossier voor de gehandicaptenzorg en het stond ook niet op onze ontwikkelagenda.

Maar, Elver liet niet los en ze wisten met hun enthousiasme en hun visie ons te overtuigen om PUUR. voor de gehandicaptenzorg te gaan ontwikkelen.

Lees het hele verhaal