Bucketlists gezocht!

Samen met een aantal zorgorganisaties werken we aan iets nieuws…iets leuks speciaal voor en over de ouderenzorg. We noemen het HartjeZorg.

Met elkaar maken we de zorg tot de leukste sector om in en voor te werken. En eerlijk gezegd. Eigenlijk is dat al zo! Het enige wat we nog hoeven doen, is dit te laten zien aan Nederland. We doen dit door middel van een ‘social zender’, oftewel een online videokanaal.

Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar ouderen met een zorgbehoefte én een bucketlist. Jullie cliënten en bewoners krijgen bij ons de kans om hun dromen te realiseren. Een bezoek aan een jeugdvriend, eindelijk die tattoo zetten, een workshop schapen drijven of gewoon koffie drinken op het strand. Het enige wat je hoeft te doen, is deze cliënt aan te melden en hierbij de activiteiten van de bucketlist te benoemen. Oh nee, wacht. Er is nog iets wat we van jullie verwachten… De cliënt kan natuurlijk niet zonder de (wijk)verpleegkundige!

Geef jezelf dus ook op voor een leuke dag weg zodat de cliënt zonder zorg(en), maar ook weer niet helemaal, zijn droom kan beleven.


Dus:

Ken of heb jij een cliënt die nog iets heeft wat hij/zij heel graag wil doen? Meld jullie dan snel aan en wie weet kunnen wij de droom van jouw cliënt binnenkort laten uitkomen. Als de activiteit op meerdere bucketlisten terugkomt, dan gaan we het avontuur samen aan. Dat is natuurlijk wel zo gezellig!


Gegevens aanvrager
De velden met een '*' zijn verplicht.


Gegevens 'Bucketlister'


Gegevens Zorgprofessional die meegaat op avontuur

Ik ga zelf meeIemand anders gaat mee


De bucketlist (max. 5 bucketlist punten)

Wat we nog echt moet weten over de bucketlister:


Lees nog even verderVrolijke zomer!

8 juli 2019

De vakantieperiode is weer (bijna) aangebroken! Ecare wenst jou een fijne zomer, met hopelijk veel zonnige dagen.

bekijken

Verantwoordelijkheid in, maar ook vóór je team!

4 juli 2019

De vakantieperiode staat voor de deur. Dit zijn voor veel zorgteams drukke tijden en het levert zorgmedewerkers vaak de nodige […]

bekijken

Maarten van der Weijden op het Zorgfestival

4 juli 2019

“Mensen die werken in de zorg mogen daar heel trots op zijn en daar ook heel trots over praten.”   […]

bekijken

Inschrijven nieuwsbrief


Hallo Ecare,

Graag ontvang ik nieuws van jullie.
Mijn naam is en mijn e-mailadres isinfo@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |