Bucketlists gezocht!

Samen met een aantal zorgorganisaties werken we aan iets nieuws…iets leuks speciaal voor en over de ouderenzorg. We noemen het HartjeZorg.

Met elkaar maken we de zorg tot de leukste sector om in en voor te werken. En eerlijk gezegd. Eigenlijk is dat al zo! Het enige wat we nog hoeven doen, is dit te laten zien aan Nederland. We doen dit door middel van een ‘social zender’, oftewel een online videokanaal.

Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar ouderen met een zorgbehoefte én een bucketlist, die we een dag met de camera mogen volgen als hun wens in vervulling gaat.

Jullie cliënten en bewoners krijgen bij ons de kans om hun dromen te realiseren. Een bezoek aan een jeugdvriend, eindelijk die tattoo zetten, een workshop schapen drijven of gewoon koffie drinken op het strand. Het enige wat je hoeft te doen, is deze cliënt aan te melden en hierbij de activiteiten van de bucketlist te benoemen. Oh nee, wacht. Er is nog iets wat we van jullie verwachten… De cliënt kan natuurlijk niet zonder de (wijk)verpleegkundige!

Geef jezelf dus ook op voor een leuke dag weg zodat de cliënt zonder zorg(en), maar ook weer niet helemaal, zijn droom kan beleven.

ps. het is ook voor zorgorganisaties die (nog) niet werken met Puur. Daar doen we helemaal niet moeilijk over :).


Dus:

Ken of heb jij een cliënt die nog iets heeft wat hij/zij heel graag wil doen? Meld jullie dan snel aan en wie weet kunnen wij de droom van jouw cliënt binnenkort laten uitkomen. Als de activiteit op meerdere bucketlisten terugkomt, dan gaan we het avontuur samen aan. Dat is natuurlijk wel zo gezellig!


Gegevens aanvrager
De velden met een '*' zijn verplicht.


Gegevens 'Bucketlister'


Gegevens Zorgprofessional die meegaat op avontuur

Ik ga zelf meeIemand anders gaat mee


De bucketlist (max. 5 bucketlist punten)

Wat we nog echt moet weten over de bucketlister:


Lees nog even verderStage lopen of afstuderen bij Ecare…hoe is dat?

5 september 2019

“They really gave me the opportunity to find myself professionally.”   Stage lopen en een afstudeeropdracht zoeken; het hoort er […]

bekijken

Ben je erbij, op 17 september?

23 juli 2019

Zorg Inspiratiedag Klinisch redeneren Tijdens de Zorg Inspiratiedag op dinsdag 17 september staat een verkorte cursus klinisch redeneren én een […]

bekijken

PREM geïntegreerd in Puur

19 juli 2019

Met gepaste trots delen we mee dat PREM in ons ECD – Puur – is geïntegreerd en de gegevens automatisch […]

bekijken

Inschrijven nieuwsbrief


Hallo Ecare,

Graag ontvang ik nieuws van jullie.
Mijn naam is en mijn e-mailadres is . Ik werkzaam bij .info@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |