Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Wat is eigenlijk hét juiste ECD voor jullie?

Klaar voor een steengoed ECD voor de gehandicaptenzorg

Waarschijnlijk borrelt er ergens iets: bij jou of bij je organisatie. Jullie werken al tijden met hetzelfde ECD. Je groeit met elkaar mee, tot op het punt dat je denkt: passen we nog wel bij elkaar? Dan begint er dus iets te borrelen. Je toetst het eens bij je collega's in de zorg, van ICT en innovatie en misschien zelfs bij het bestuur. Je vindt het de hoogste tijd om weer eens fris op papier te zetten waar jullie behoefte aan hebben: wat past bij onze visie? Wat zou een kwalitatieve stap vooruit zijn? Waar worden onze cliënten, familieleden en wij zelf blij van? En welke software past daar bij?

Werkplezier in zorg
Toekomstbestendig ECD

Slimme technologie & eenvoud

Er is behoorlijk wat gaande op het gebied van digitale dossiers voor de gehandicaptenzorg. De ontwikkelingen gaan rap: toekomstbestendige softwarepakketten zijn inmiddels 100% online (SaaS), ze maken gebruik van de nieuwste technologieën als Artificial Intelligence om zorgverleners op zorginhoudelijk vlak te ondersteunen én ze blinken uit in eenvoud. We hopen je te kunnen triggeren om met een open blik de 'ECD markt' op te gaan en je te laten verrassen door dat wat er zoal tot stand is gekomen door eenvoud en slimme technologiën met elkaar te combineren.

Nu is het moment! Kies je voor het verleden of kies je voor de toekomst?

Wij van Ecare hebben een kwalitatief zeer sterk ECD ontworpen en ontwikkeld voor de gehandicaptenzorg. Een dossier dat aansluit bij de behoeften van de eindgebruikers (zowel begeleiders en orthopedagogen/gedragskundigen als cliënten en familie), zoals VGN en Actiz onlangs beschreven in hun ontwerp voor een professionele zorg- en behandelomgeving.

De voordelen van PUUR. op een rij

Onze visie op zorg speelt een leidende rol in de ontwikkeling van PUUR. voor de gehandicaptenzorg: onze oplossingen zijn er om het samenwerken en samendoen in de driehoek zo slim en intuïtief mogelijk te ondersteunen.

PUUR. voldoet 1 op 1 aan de basisprincipes uit het ontwerp van VGN en Actiz:

  • PUUR. is eenvoudig in gebruik. Binnen mum van tijd heeft iedere zorgprofessional PUUR. onder de knie.
  • PUUR. is slim. We gebruiken technologieën als AI voor het analyseren en interpreteren van vrije rapportages. Rapporteren op doelen wordt hiermee ingeperkt.
  • PUUR. is professioneel. PUUR. volgt de professional in het dagelijks werk en ondersteunt samenwerking in de driehoek.
  • PUUR. is open en interoperabel. Ons team van ketencommunicatie-experts werkt continu aan het optimaliseren het gegevensuitwisselingsproces met externe betrokken partijen.

En hier blijft het niet bij. PUUR. draagt actief bij aan het verminderen van de administratieve last in de zorg. Daarnaast maken we gebruik van Single Sign On: één keer inloggen en je hebt toegang tot werkelijk alles wat je nodig hebt in je dagelijks werk. Dit scheelt veel tijd en frustratie op de werkvloer.

PUUR. Software voor de zorg op tablet
VG Ntweet

Best of breed of best of suite?

We hebben geen best of breed of best of suite oplossing, maar gewoon het beste van deze 2 werelden. Volg je het nog?


Iedere professional een eigen intuïtieve digitale werkplek en toch verbonden

Praktisch uitgelegd; wij maken het ECD voor zorgprofessionals en die zorgprofessionals doen niet allemaal hetzelfde werk. Zo wil je op een dagbestedingslocatie bijvoorbeeld weten wie wanneer komt, terwijl het bij een intramurale woongroep wel duidelijk is wie er komt. Wij hebben verschillende werkomgevingen gemaakt die aansluiten bij de meest voorkomende werkprocessen, zodat je de voor jouw relevante informatie op een voor jou logische plek kunt terug vinden. Leidende vraag bij de ontwikkeling van PUUR. is: Wat moet ik weten van de cliënt om vandaag te kunnen werken?


Geen verschillende werkomgevingen naast elkaar, maar integraal met elkaar verbonden door middel van één slimme backoffice systeem: PUUR. serviceteam. Het is dus niet nodig om drie keer dezelfde cliëntgegevens in te voeren, want het is dezelfde cliënt in PUUR. serviceteam.


Geïntegreerd professioneel behandeldossier

Behandeling is een belangrijk onderdeel binnen het leveren van goede zorg. Wij hebben er bewust voor gekozen om niet zelf een behandeldossier te ontwikkelen, omdat er al een kwalitatief dossier op de markt is, Ysis van Gerimedica. Ysis is opgebouwd vanuit hetzelfde principe als PUUR.; namelijk een eenvoudige applicatie die het werkproces van de professional, in dit geval de behandelaar, optimaal ondersteund.


Informatie tussen behandelaren en begeleiders moet natuurlijk wel eenvoudig en veilig uit te wisselen zijn. PUUR. en Ysis hebben daarom een integratie met elkaar. Als professional merk je niet dat je collega in een andere omgeving werkt. En zo hoort het ook.

Hier doen we het voor!

Blije klanten en fijne samenwerkingen

Waarom? Ze lichten het graag toe.

Ook Esdégé-Reigersdaal enthousiast over ECD PUUR.

Esdégé-Reigersdaal biedt met 3.000 medewerkers advies, behandeling, diagnose en woonruimte aan circa 3.600 mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking.


De zorgorganisatie is al jarenlang op zoek naar een ecd dat medewerkers ondersteunt in de verzorging en begeleiding van cliënten. Geen van de bestaande ecd’s voldeed destijds, waardoor werd besloten om er zelf een te laten ontwikkelen. “Je leest over ecd’s dat ze juist meer lastenverzwaring voor de zorgverleners veroorzaken”, stelt Miriam. “Dat wilden wij echt voorkomen. Daarom hebben we jaren geleden besloten om zelf een systeem te laten ontwikkelen. Wat dat betreft zijn we best een eigenwijze organisatie.” Na enig onderzoek bleek het zelf laten ontwikkelen en onderhouden van een ECD toch te complex. Toen kwamen ze ons op het spoor.


Lees het hele interview met bestuurder Miriam Traudes en projectleider Susanne Hauwert van Esdégé-Reigersdaal waarin ze hun keuze voor PUUR. toelichten.

Esdege reigersdaal
Bekijk het webinar!

Kennismaken met PUUR. voor de gehandicaptenzorg

Onze collega's Margo Berends en Marliek Nijmeijer laten je graag kennismaken met het fijnste ECD voor de gehandicaptenzorg: PUUR. Vul hieronder je gegevens in en bekijk het webinar over PUUR. voor de gehandicaptenzorg.

Velen gingen je voor
arrow-whitepaper
Rapportages in PUUR
De route naar de keuze voor PUUR.

Lisette en Marga van Elver aan het woord

Lisette, procesregisseur, en Marga, groepsbegeleider, zitten in de projectgroep 'ECD' bij Elver. Zij ervaarden het zorgdossier voorheen altijd als een 'moetje'. Lisette: 'Ik wilde zo min mogelijk achter de computer zitten en gewoon bij de bewoners zijn. Ik had ook last van het dossier. Veel klikken, veel dingen dubbel invoeren en vooral ook veel invullen omdat het moet. Echt een moetje dus.' Toen Lisette aan de praat raakte met een verpleegkundige van een andere organisatie die enthousiast werd van hun ECD, dacht ze: dat willen wij ook: Blij worden van het dossier! En zo gingen ze aan de slag met de projectgroep.


Bekijk onderstaande video voor het hele verhaal.

Download de interactieve demo

Benieuwd hoe PUUR. voor de gehandicaptenzorg eruit ziet?

In deze interactieve demo van PUUR. voor de gehandicaptenzorg, krijg je een inkijkje in de belangrijkste functies van het dossier door er zelf doorheen te klikken.

Velen gingen je voor
arrow-whitepaper
Interactieve demo PUUR voor de gehandicaptenzorg