De nieuwe standaard wordt per 1 april 2018 van kracht

“iWlz on the move”

Waarschijnlijk is dit geen nieuws voor je; de iWlz 1.2 krijgt een opvolger.

De nieuwe standaard, de iWlz 2.0 wordt per 1 april 2018 van kracht via een zogenoemd big bang scenario; alle gebruikers van het iWlz-berichtenverkeer moeten gelijktijdig overgaan op de nieuwe standaard.

Wij als Ecare zijn al druk bezig met de veranderingen zodat wij kunnen garanderen dat ons product ‘Puur’ per 1 april 2018 aan de nieuwe iStandaard voldoet.

Voor wie is dit van toepassing?

Deze standaard geldt niet alleen voor ons; iedereen die zich bezighoudt met zorgadministratie en administratieve processen in relatie tot het iWlz-berichtenverkeer krijgt met de iWlz 2.0 te maken. Het is daarom belangrijk dat je op de hoogte bent van de veranderingen en weet van er op jou als zorgprofessional en je organisatie afkomt.

Op de website iStandaarden van Zorginstituut Nederland vind je alle informatie over de iWlz 2.0. Je kunt je bijvoorbeeld aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en ook de oude downloads zijn nog beschikbaar. En in de iBieb staat ook alle informatie nog eens mooi op een rijtje.

Meer informatie?

Je kunt voor alle vragen over de nieuwe standaard iWlz 2.0 ook terecht bij Zorginstituut Nederland:

Telefoon: (020) 797 89 48
Mail: info@istandaarden.nl
www.istandaarden.nl

Ben je al klant van ons? Dan kun je jouw vragen over de iWlz 2.0  natuurlijk ook altijd stellen aan jouw Ecare adviseur.

Geplaatst op: 1 feb 2018

© 2017 Copyright, All rights reserved

Made by Grphx & Webrr