Ecare. Puur voor zorg

Home > Nieuws > De Riethorst Stromenland kiest voor Puur

De Riethorst Stromenland kiest voor Puur

Met gepaste trots delen wij mee dat zorgorganisatie De Riethorst Stromenland vanaf april 2018 het digitale dossier van Ecare voor haar wijkverpleging gaat inzetten. Puur, onze software voor de wijkzorg gaat alle zorgverleners in de wijk in hun dagelijkse werkzaamheden ondersteunen en tegelijkertijd ook hun collega’s die de financiële en administratieve afhandeling afwikkelen.

De wijkverpleging van De Riethorst Stromenland helpt klanten bij het zo lang mogelijk zelfstandig wonen in hun eigen, vertrouwde omgeving.

“Door oprechte aandacht te geven,
door écht te kijken naar de mens, naar onze klant
en écht te willen weten wat hem heeft gemaakt tot wie hij nu is en wat hij wenst,
maken wij het leven van onze klanten fijner …”

De Riethorst Stromenland wil graag zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen van de klant, binnen de kaders die de indicatie toelaat. Ze gaan daardoor ook heel bewust om met het zoeken van een juiste balans tussen de wensen van de klant en de mogelijkheden. Het ECD van Puur dat ontwikkeld is gebaseerd op dezelfde principes sluit hier dan ook perfect op aan.

We zijn De Riethorst Stromenland dankbaar voor het vertrouwen en kijken uit naar een mooie samenwerking.

De zorgorganisatie levert zorg en ondersteuning op 11 zorglocaties en via wijkverpleging in 5 gemeenten in Brabant. Er zijn maar liefst 1300 bevlogen medewerkers en 800 vrijwilligers actief om klanten een zo prettig mogelijk leven te laten leiden. Voor meer informatie, kijk ook eens op www.deriethorststromenland.nl

Geplaatst op: 23 jan 2018

© 2017 Copyright, All rights reserved

Made by Grphx & Webrr