Omaha System en Puur

Omaha System en Puur

 

Met slimme en eenvoudige software faciliteren wij organisaties in de ouderenzorg. Onze software heet Puur. Puur is een professionele omgeving voor de zorgverlener én de ondersteunende diensten; het sluit namelijk perfect aan op hun dagelijks werk. Niets meer en niets minder.

Puur sluit precies aan op de werkwijzen van de zorgprofessionals in de woonzorg en wijkzorg. Deze werkwijzen verschillen natuurlijk behoorlijk van elkaar. Daarom hebben we twee varianten van Puur: Puur voor woonzorg en Puur voor wijkzorg.

Puur voor wijkzorg is gebaseerd op het Omaha Classificatiesysteem. Het Omaha System is een classificatiesysteem, terminologie- en codestelsel voor zorg en welzijn. Het is een gids in de dagelijkse praktijk van zorgverleners en een hulpmiddel om de acties en uitkomsten van de zorg voor cliënten beter te kiezen, sorteren en vastleggen.

 

Het Omaha System als bodemplaat van Puur

 

Zorgprofessionals willen liever niet worden belast met te uitgebreide classificatiesystemen en ingewikkelde ICT. Het Omaha System is om een hele fundamentele reden relatief ‘vrij’ en eenvoudig: het is ontwikkeld door zorgverleners en gaat uit van hun vakkennis en kunde. Inmiddels zijn zorgverleners in meer dan 20 landen aan het werk met het Omaha System. Ook in Nederland.

Ecare besloot in 2009 al om de Elektronische Cliënt Dossiers in te richten op basis van het Omaha System. Deze voorsprong zien we duidelijk terug in het jarenlange bestaan van actieve gebruikersgroepen en de doorontwikkeling van de software, met een hoge waardering van zorgverleners.

Het Omaha System heeft precies de benodigde eigenschappen waardoor we de juiste dingen kunnen bereiken. Het is een volledig, hanteerbaar en begrijpelijk. Tevens is het goed te automatiseren. Dat is precies de reden waarom we kiezen voor het Omaha System. Het past bij Ecare.

Benieuwd hoe wij Omaha System hebben ingebed in Puur, onze software voor de wijkzorg?

Kom naar één van onze Puur Proeverijen of download het artikel “De zeven redenen waarom Puur gestoeld is op het Omaha System”. Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt de download snel in je mailbox.Houd me ook op de hoogte van jullie nieuws!


Inschrijven nieuwsbrief


Hallo Ecare,

Graag ontvang ik nieuws van jullie.
Mijn naam is en mijn e-mailadres isinfo@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |