Stuur een kaartje met omapost!

Een kaartje maakt mensen blij.

Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Bij eenzaamheid voelen mensen het gemis van verbondenheid met anderen. In de Week tegen Eenzaamheid vragen we aandacht voor dit probleem en zeggen we: kom erbij! Want eenzaamheid aanpakken begint met in contact komen.

Ken jij iemand die weleens eenzaam is? Zet diegene deze week in het zonnetje en verstuurd hem of haar een leuk kaartje via Omapost! De kosten zijn voor ons.

Met de actiecode 19OMAPOSTokt kun je via de website van Omapost een gratis kaartje versturen en zo iemand in het zonnetje zetten . De code is geldig van 29 september tot en met 6 oktober.

 

 


Het werkt als volgt:

Klik op de link maak een kaartje en volg de stappen zoals beschreven. Bij het betalen kies je voor de optie ‘ik heb een actiecode’. Vul daar de code in, dan zijn de kosten voor ons.

Heb je inspiratie nodig? We hebben een aantal leuke ontwerpen voor je bedacht. Download de afbeelding en maak daarmee je kaartje.
Maar je kunt hem natuurlijk ook helemaal zelf ontwerpen of gebruik een leuke foto en verstuur die als kaartje. Jouw creativiteit kent hier geen grenzen!

Omapost verstuurt twee keer per week kaartjes: vóór maandag verstuurd = dinsdag bezorgd, vóór vrijdag verstuurd = maandag bezorgd.

Waar wacht je nog op? Klik op maak een kaartje en begin met ontwerpen.


Lees nog even verderTechorama, deep knowledge IT

8 oktober 2019

Onze collega’s Matthijs en Hugo waren vorige week op de Techorama; een internationaal technologie congres voor ontwikkelaars en kwamen daar […]

bekijken

Van niets, iets zien worden! Daar word ik blij van.

7 oktober 2019

Hoi, aangenaam! Ik ben Michelle en werkzaam als Product Owner bij Ecare. Als Product Owner heb ik eigenlijk één heel […]

bekijken

PREM…..wat is het?

1 oktober 2019

PREM, de Patient Reported Experience Measure, wordt gebruikt om te meten hoe patiënten de geleverde zorg en service hebben ervaren. […]

bekijken

Inschrijven nieuwsbrief


Hallo Ecare,

Graag ontvang ik nieuws van jullie.
Mijn naam is en mijn e-mailadres is . Ik werkzaam bij .info@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |