Stuur een kaartje met omapost!

Een kaartje maakt mensen blij.

Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Bij eenzaamheid voelen mensen het gemis van verbondenheid met anderen. In de Week tegen Eenzaamheid vragen we aandacht voor dit probleem en zeggen we: kom erbij! Want eenzaamheid aanpakken begint met in contact komen.

Ken jij iemand die weleens eenzaam is? Zet diegene deze week in het zonnetje en verstuurd hem of haar een leuk kaartje via Omapost! De kosten zijn voor ons.

Met de actiecode 19OMAPOSTokt kun je via de website van Omapost een gratis kaartje versturen en zo iemand in het zonnetje zetten . De code is geldig van 29 september tot en met 6 oktober.

 

 


Het werkt als volgt:

Klik op de link maak een kaartje en volg de stappen zoals beschreven. Bij het betalen kies je voor de optie ‘ik heb een actiecode’. Vul daar de code in, dan zijn de kosten voor ons.

Heb je inspiratie nodig? We hebben een aantal leuke ontwerpen voor je bedacht. Download de afbeelding en maak daarmee je kaartje.
Maar je kunt hem natuurlijk ook helemaal zelf ontwerpen of gebruik een leuke foto en verstuur die als kaartje. Jouw creativiteit kent hier geen grenzen!

Omapost verstuurt twee keer per week kaartjes: vóór maandag verstuurd = dinsdag bezorgd, vóór vrijdag verstuurd = maandag bezorgd.

Waar wacht je nog op? Klik op maak een kaartje en begin met ontwerpen.


Lees nog even verderWebinar: wet zorg & dwang in Puur

13 januari 2020

Webinar: wet zorg & dwang in Puur   Vanaf de jaarwisseling hebben we allemaal te maken gekregen met de nieuwe […]

bekijken

Webinar: voorbeeld zorgplannen in Puur

13 december 2019

Webinar: voorbeeld zorgplannen in Puur   Een voorbeeld zorgplan is een hulpmiddel voor jou als zorgprofessional bij het zorgen voor […]

bekijken

Voorbeeld zorgplan voor chemo- en radiotherapie in Puur

13 november 2019

Isa Rosel is wijkverpleegkundige bij Amstelring wijkzorg en heeft zich gespecialiseerd op het gebied van oncologie. Samen met haar collega […]

bekijken

Inschrijven nieuwsbrief


Hallo Ecare,

Graag ontvang ik nieuws van jullie.
Mijn naam is en mijn e-mailadres is . Ik ben werkzaam bij .info@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |