Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Geen poespas, gewoon goede oplossingen

Over onze oplossingen

Wij houden ons dagelijks bezig met het bedenken, maken en implementeren van innovatieve, intuïtieve en waardevolle oplossingen.

Oplossingen die het werk van al duizenden professionals in de zorg iedere dag weer een stukje eenvoudiger maakt.

Welke oplossing past bij jou?
Help mij kiezen
Over onze oplossingen voor de zorg
zelfsturing in de zorg
Puur badge

Lees meer over Sensire & PUUR.

Sensire - een zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers - had een helder doel voor ogen, toen hun zoektocht startte naar een nieuw ECD. Ze wilden een oplossing die de zorgprofessionals én mantelzorgers ondersteund met een volledig, maar vooral ook handzaam dossier. Hun oog viel op PUUR. van Ecare. Marleen van der Sijs, manager wonen met zorg bij Sensire, vertelt hoe het zover kwam en over de voordelen van PUUR.

Plein badge

Accolade & Plein

“Hallo! Mijn naam is Syrina Reef en ik werk als projectleider bij Ecare. Met trots kijk ik terug op het ICT-project dat we met succes bij en mét Accolade hebben weten neer te zetten. In dit geval ging het om de transitie naar de Cloud. We hebben Accolade Zorg volledig voorzien van online werkplekken inclusief de bijbehorende hardware. Een prachtige klus met een prachtig resultaat."

Plein op desktop
Overal bereikbaar
Shared services badge

Zuidzorg & PUUR. & Shared services

ZuidZorg heeft haar organisatie de afgelopen jaren helemaal opnieuw georganiseerd. De zorgprofessional staat weer centraal. De rest van de organisatie is er ter ondersteuning van de zorgverlener. Ook de software is hierop aangepast. Sinds enkele jaren werkt Zuidzorg daarom met PUUR. En, sinds kort helpen we hen ook met het uitvoeren van het administratieve proces.

Speciaal voor jou

Download onze whitepaper

Je hoeft alleen maar je naam en mailadres achter te laten en je kunt meteen beginnen met lezen.

Velen gingen je voor
arrow-whitepaper
Whitepaper Ecare