Ecare. Puur voor woonzorg

Puur voor woonzorg

Ecare gelooft in een eenvoudige manier van organiseren van de zorg, want dát is wat leidt tot professionele zorg, het écht kennen van de bewoner en het bevordert het gevoel van ‘net als thuis’ voor bewoner en familie. We maken slimme software voor zorgprofessionals, familie en bewoners in de woonzorg die het ‘samen wonen, leven en zorgen’ mogelijk maakt.

Puur, software voor woonzorg

“Net als thuis”

De bewoners op jouw afdeling of van jouw huiskamer zitten in de laatste fase van hun leven. Professionele zorg en ondersteuning is ontzettend belangrijk, maar bovenal wil je dat deze mensen een fijne dag hebben. Daarom is het voor jou als zorgprofessional van belang dat je de bewoner echt kent.

Bij Ecare geloven we dat iedere zorgorganisatie haar bewoners dit kan bieden. Wat hiervoor nodig is? Vertrouwen in het vakmanschap van de zorgprofessional, echt samenwerken met de familie van de bewoner en slimme software die de relatie tussen de zorgprofessional en de familie weet te ondersteunen. Dit laatste is natuurlijk waar wij heel goed in zijn en we hebben – samen met zorgorganisaties – dan ook prachtige software ontwikkeld speciaal voor de intramurale zorg.

Met eigen ogen zien? Vraag hiernaast een gratis demo aan of download onze infographic voor echt goede woonzorg.

Download onze infographic voor echt goede woonzorg

overlay-desktop

Puur, voor de zorg

We hebben een dossier gemaakt speciaal voor woonzorg waarin de bewoner, familie en zorgprofessionals samen kunnen werken. Puur is al te gebruiken, voordat de daadwerkelijke verhuizing naar een verpleeghuis plaatsvindt. De familie stelt het dossier van de bewoner van te voren alvast op. Zij vullen van alles in en voegen persoonlijke foto’s en eventueel filmpjes toe om de zorgprofessionals een goed beeld van bijvoorbeeld hun vader te geven. De familie gaat dan op een later moment met de zorgprofessionals in gesprek en samen komen ze tot afspraken. Ook die komen in het dossier te staan en zo geven ze het dossier samen helemaal vorm.

Wat Puur zo uniek maakt, is dat we met Puur weer overzicht creëren. Als team weet je in één oogopslag waar je aan moet denken en wat je moet doen op je afdeling. Ook ondersteunt Puur het samenwerken met behandelaren en het samenwerken tussen familie en het team van zorgprofessionals. Dat doen we op een eenvoudige en laagdrempelige wijze.

Puur ondersteunt het team van zorgprofessionals, de bewoner en familie o.a. bij het:

 • creëren van overzicht van de werkzaamheden en de gang van zaken binnen jouw afdelingen of huiskamer: een ‘even denken aan’ lijstje, rapportages, risico’s, evaluaties, afspraken van de eigen afdeling/huiskamer
 • samenwerken met behandelaren
 • in kaart brengen van het leven van de cliënt in “Dit is mijn leven”
 • beschrijven van het persoonsbeeld in “Zo wil ik het graag “
 • maken van welzijnsafspraken
 • maken van zorgafspraken, inclusief de ondersteuning van het proces van verpleegkundig analyseren
 • evalueren van de zorg
overlay-desktop

Puur, voor de ondersteunende teams

Naast het primaire zorgproces ondersteunt Puur ook de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het ondersteunende (administratieve) proces.

Puur ondersteunt het ondersteunende team o.a. bij:

 • indicatiebeheer: het beheren van iWlz (retour)berichten
 • arrangementbeheer: het genereren en onderhouden van arrangementen op basis van de gedefinieerde arrangementregels
 • mutatiebeheer: het beheren van cliëntmutaties zoals in zorg, uit zorg, tijdelijk uit zorg enzovoort
 • productie van geleverde zorg
 • declaratiebeheer: het uitvoeren van declaraties en het verwerken van retourberichten

© 2017 Copyright, All rights reserved

Made by Grphx & Webrr