Verantwoord simpele zorg met Puur

Ecare gelooft in een verantwoord simpele manier van organiseren van de zorg. Geen top-down aanpak, maar een insteek die de verantwoordelijkheid weer legt daar waar het hoort te liggen: bij de zorgprofessional. Want dat is wat leidt tot kwaliteitsverbetering en een efficiëntere zorgverlening.

De naam van onze software is Puur. En dat is niet voor niets! Puur is gewoon heel puur. Zonder poespas, zonder franje. Maar wel slim, eenvoudig en vriendelijk voor al zijn gebruikers.

Houd tijd over voor zaken die er echt toe doen.

 

Jij als begeleider of zorgverlener weet als geen ander hoe je de beste zorg en ondersteuning aan jouw cliënten verleent. Puur ondersteunt vakmensen in de gehandicaptenzorg en woon- én wijkzorg met een slim en overzichtelijk dossier dat aansluit bij de dagelijkse werkzaamheden. Zo kun jij alle aandacht besteden aan het leveren van goede zorg en ondersteuning en zorg je voor een fijne dag!

Zicht op tevreden zorgteams en tevreden cliënten.

 

Puur geeft inzicht en doet een aanzet voor interventies. Jij bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen jouw team of organisatie. Dan heb je de juiste stuurinformatie nodig: concrete en up-to-date informatie waar je iets mee kunt. Zo houd je grip op je werk en stuur je niet alleen op gevoel, maar ook op data.

Slim overzicht voor ondersteunende diensten.

 

Puur helpt jou het administratieve proces efficiënt en foutloos te laten verlopen. Dagelijks krijg je te maken met taken op het gebied van registratie, declaratie en financiering. Puur geeft slim overzicht in de processen en taken die uitgevoerd moeten worden. Zo zie je in één oogopslag wat er nog moet gebeuren.


Puur voor de woonzorg

Net als thuis

De bewoners op jouw afdeling of van jouw huiskamer zitten in de laatste fase van hun leven. Professionele zorg en ondersteuning is ontzettend belangrijk, maar bovenal wil je dat deze mensen een fijne dag hebben. Dan is het van belang dat je de bewoner echt kent.

Wij geloven dat iedere zorgorganisatie haar bewoners dit kan bieden. Wat hiervoor nodig is? Vertrouwen in het vakmanschap van de zorgprofessional, echt samenwerken met familie van de bewoner en slimme software die de relatie tussen de zorgverlener en de familie weet te ondersteunen.

Dit laatste is natuurlijk waar wij goed in zijn en we hebben samen met zorgorganisaties prachtige software ontwikkeld speciaal voor de intramurale zorg.

Nieuwsgierig geworden?

Puur voor de wijkzorg

Terug naar de basis

Voor persoonlijke, professionele en betaalbare thuiszorg moet je als zorgorganisatie terug naar de basis. Waar gaat het ook alweer om? Zorg verlenen. Zo eenvoudig is het.

Ecare gelooft heilig in het vakmanschap van de zorgprofessional. Samen met zorgorganisaties geven wij de zorgverlener de ruimte en vrijheid om te doen waar ze goed in zijn. Dit doen we door middel van het helpen opbouwen van een faciliterende organisatie én door het bedenken, maken en implementeren van slimme software.

Slimme software betekent software die het werk van de zorgverlener eenvoudiger maakt. Kortom software die jou helpt om samen met je collega’s de beste thuiszorg te geven aan je cliënten en dat op de meest efficiënte wijze.

Benieuwd wat Puur voor jouw organisatie kan betekenen?
Puur zelf ervaren? Vraag een demo aan!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij spoedig contact met je op


Hallo Ecare,

Ik ben   . Als ben ik werkzaam bij . Ik ben benieuwd of Puur ook bij ons past. Wij bieden zorg aan . Daarom wil ik graag een demo bij ons op locatie aanvragen. Je kunt mailen naar of bellen op .

Houd me ook op de hoogte van jullie nieuws!

Inschrijven nieuwsbrief


Hallo Ecare,

Graag ontvang ik nieuws van jullie.
Mijn naam is en mijn e-mailadres is . Ik ben werkzaam bij .info@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |