PUUR. voor familie en cliëntAan de ontbijttafel

 

Jolijn, dochter van Dhr. Van Dam, is benieuwd hoe haar vader vannacht geslapen heeft en hoe het met hem gaat.

Ze checkt in PUUR de laatste rapportages die de zorgprofessionals over haar vader geschreven hebben. Ze voegt zelf ook nog even een rapportage toe; ze neemt binnenkort een nieuwe pyjama mee voor haar vader. De huidige pyjama’s zijn wel wat oud.

Er is meer..

 

Jolijn ziet dat er een bloeddrukmeting is gedaan bij haar vader. Ze bekijkt de meting en ziet dat alles in orde is.


Even denken aan

Op het ‘even denken aan’ lijstje geeft Jolijn aan dat ze haar vader morgenavond ophaalt voor een etentje. Dan is het team meteen op de hoogte, wel zo handig!

 

PUUR ook voor jou

 

Onze software, PUUR, is zo gemaakt, dat echt iedereen ermee kan werken. Onze klanten willen cliënten en familie namelijk niet alleen betrekken bij de zorg, ze willen het echt samendoen. En daar hoort software bij die de gebruiker snapt en die de verbinding weet te maken tussen alle betrokkenen.

Aan de hand van een alledaagse situatie leggen we uit wat PUUR voor jou als cliënt, mantelzorger of familie van een cliënt kan doen.

Nieuwsgierig? Neem zelf een kijkje!


Wil je PUUR. zelf ervaren? Vraag een demo aan!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij spoedig contact met je op


Hallo Ecare,

Ik ben   . Als ben ik werkzaam bij . Ik ben benieuwd of PUUR ook bij ons past. Wij bieden zorg aan . Daarom wil ik graag een demo bij ons op locatie aanvragen. Je kunt mailen naar of bellen op .

Houd me ook op de hoogte van jullie nieuws!

Inschrijven nieuwsbrief


Hallo Ecare,

Graag ontvang ik nieuws van jullie.
Mijn naam is en mijn e-mailadres is . Ik ben werkzaam bij .info@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |