PUUR. voor wijkzorgEen dag in de wijk met PUUR

 

Aan de hand van een dag in de wijk, nemen we je mee in de manier waarop PUUR je ondersteunt in je dagelijkse werk als wijkverpleegkundige.

We laten niet tot in de puntjes zien wat PUUR kan, het is puur een impressie van PUUR.

Wil je toch het naadje van de kous weten? Dan laten we PUUR graag in het echt aan je zien.

Wat heb ik gemist?

 

Lia is wijkverpleegkundige en staat op het punt haar werkdag te beginnen.

Thuis pakt ze haar tablet en leest zich bij in PUUR. Hoe gaat het met haar cliënten en haar team? In mum van tijd is ze op de hoogte van de bijzonderheden van de afgelopen dagen.


Wat ga ik doen vandaag?

 

Lia bekijkt meteen haar route in PUUR. Welke cliënten bezoek ik vandaag? Hoe laat word ik waar verwacht? Welke collega’s werken er vandaag ook? In PUUR zie je in één oogopslag hoe je dag er naar verwachting uit gaat zien.

Lia stopt haar tablet in haar tas en springt op de fiets.

Op route

 

Lia is op weg naar de eerste cliënt van vandaag, mevrouw Adema. Ze kent mevrouw Adema al een hele tijd. Mevrouw krijgt dagelijks hulp van haar of één van haar collega’s bij het wassen en aankleden.

Omdat mevrouw vatbaar is voor een hoge bloeddruk, controleren ze dit ook dagelijks.


Bij mevrouw Adema

 

Lia belt aan bij mevrouw Adema. Ze maakt een praatje met mevrouw: heeft ze lekker geslapen? Hoe voelt ze zich? Heeft ze al ontbeten?

Lia pakt haar tablet erbij en opent in PUUR het dossier van mevrouw. Ze bekijkt wat haar collega gisteren heeft genoteerd: mevrouw was wat duizelig. Haar bloeddruk was aan de hoge kant.

 

Protocol raadplegen?

Tijd voor zorg

 

Mevrouw Adema krijgt hulp van Lia bij het wassen en aankleden.

Ook controleert Lia de bloeddruk van mevrouw. Deze is in orde.

Ze smeert nog even een extra boterham voor mevrouw Adema en zet een kop thee voor haar klaar.


Toedieningsregistratie doen?

Rapporteren

 

Terwijl mevrouw haar thee drinkt, noteert Lia in PUUR haar bevindingen en ze vinkt meteen even af wat ze zoal gedaan heeft. Haar collega’s zijn direct op de hoogte.

Lia pakt haar route er nog even bij om te kijken waar haar volgende bezoek is. Ze neemt afscheid van mevrouw Adema en stapt weer op haar fiets.

 

Situatie gewijzigd?

Benieuwd hoe PUUR voor jou kan werken?

 

Laat hieronder je gegevens achter. We komen graag naar je toe om PUUR in het echt aan je te laten zien. Of download ons magazine over PUUR.


Download

Wil je PUUR. zelf ervaren? Vraag een demo aan!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij spoedig contact met je op


Hallo Ecare,

Ik ben   . Als ben ik werkzaam bij . Ik ben benieuwd of PUUR ook bij ons past. Wij bieden zorg aan . Daarom wil ik graag een demo bij ons op locatie aanvragen. Je kunt mailen naar of bellen op .

Houd me ook op de hoogte van jullie nieuws!

Inschrijven nieuwsbrief


Hallo Ecare,

Graag ontvang ik nieuws van jullie.
Mijn naam is en mijn e-mailadres is . Ik ben werkzaam bij .info@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |