PUUR. voor woonzorgEen dag ‘op de huiskamer’ met PUUR

Graag laten we zien op welke manier onze software PUUR je ondersteunt in je dagelijkse werk als zorgverlener.

Aan de hand van een dag ‘op de huiskamer’ nemen we je mee. We laten niet tot in de puntjes zien wat Puur allemaal kan, het is slechts een impressie van onze software.

Wil je PUUR juist wel tot in de puntjes zien? Dan komen we graag bij je langs voor een uitgebreide demo.

Zorg nodig

Jolijn, dochter van meneer Van Dam, belt met de zorgorganisatie om de hoek. Haar vader heeft zorg nodig.

Ria staat haar te woord. Ze stelt een aantal vragen aan Jolijn over de situatie van haar vader. Ze maken een afspraak voor een kennismaking.

Ria vraagt of Jolijn samen met haar vader alvast iets wil voorbereiden. Alles wat ze kwijt willen over meneer Van Dam, noteren ze in PUUR.


Over meneer Van Dam

Jolijn vertelt in PUUR alvast van alles over haar vader. Wie is hij? Waar komt hij vandaan? Hoe zag en ziet zijn leven eruit? Welke personen zijn belangrijk voor hem? Wat doet hij graag? Hoe drinkt hij zijn koffie? Etcetera. Dit helpt de zorgprofessionals meneer Van Dam echt te leren kennen.

Aan de keukentafel

Jolijn, meneer Van Dam en zorgprofessional Ria maken kennis met elkaar. Samen nemen ze nog eens door waar meneer Van Dam behoefte aan heeft wat zorg betreft, maar ook wat betreft het hebben van een ‘fijne dag’. Ieder mens heeft natuurlijk weer zijn eigen wensen.

Ria gaat op zoek naar een plekje voor de vader van Jolijn. Ze plaatst dhr. Van Dam op de wachtlijst in PUUR.


Tijd om te verhuizen

Ria belt Jolijn. Er is namelijk een plek vrij gekomen in het verpleeghuis. Ria leidt meneer Van Dam en Jolijn rond. Ze bekijken de kamer, huiskamer en maken een wandeling door de tuin.

Meneer Van Dam ziet zichzelf hier wel wonen, ook Jolijn is enthousiast en blij dat haar vader een fijne plek gevonden heeft. Hoogste tijd om de dozen in te pakken en te verhuizen.

Welkom

Ria brengt de woonkamer en haar collega’s op de hoogte van de komst van de nieuwe bewoner meneer Van Dam.

Ria’s collega’s lezen in PUUR wat dochter Jolijn over haar vader vertelt; over wie hij is, over de zorg die hij nodig heeft, en ook over dat waar hij gelukkig van wordt.

In PUUR noemen we dat “Zo wil ik het graag”.


Hierboven wordt de ‘nieuwe cliënt’ situatie beschreven, maar dat is natuurlijk geen dagelijkse kost.  Daarom beschrijven we hieronder ook nog even een ‘normale’ werkdag met PUUR.

 

Een nieuwe dag

Ria begint de dag ‘op haar groep’. Ze praat bij met haar collega van de nachtdienst. Ze bekijkt in PUUR de bijzonderheden die er te wachten zijn voor vandaag.

Ze leest in PUUR de rapportage van de arts over mevrouw Van Vliet. Ze heeft een longontsteking. Ook de dochter van mevrouw van Vliet heeft een bericht geschreven in PUUR; ze komt vandaag een bezoek brengen aan haar moeder.


Wat gaan we doen vandaag?

In PUUR leest Ria ondertussen ook nog even wat er zoal gaande is op de huiskamer en wat er vandaag op het ‘even denken aan’ lijstje staat.

Op het ‘even denken aan’ lijstje staan de niet alledaagse afspraken en taken. Net zoals je ze thuis ook op de kalender zou zetten: groene container aan de weg, 14.20 naar de fysio, verjaardag Anja etcetera.

Natuurlijk is er nog veel meer te doen op een dag, maar dat weet je wel. Thuis schrijf je tenslotte ook niet alles op, je doet het gewoon.

In de huiskamer

Tijdens het werken op de huiskamer heeft Ria PUUR echt niet continu nodig. Ze kent haar cliënten, weet welke zorgbehoefte ze hebben en wat hun dag tot een fijne dag maakt.

Zijn er bijzonderheden dan pakt ze PUUR erbij. Denk hierbij aan een Melding Verbeter Actie, het raadplegen van een protocol, het evalueren van een zorgafspraak of het registreren van een meetwaarde.


Rapporteren

Ook voor rapportages pakt Ria PUUR erbij. Ze rapporteert gewoon op de overzichtspagina, direct in de tijdlijn. Ria tagt de bewoner en zo wordt de informatie vervolgens ook automatisch in het zorgdossier van die bewoner geplaatst.

Haar collega’s hoeven dus alleen even door de tijdlijn heen te scrollen om weer helemaal op de hoogte te zijn. Willen ze dieper inzoomen op een bepaalde bewoner, omdat daar bijvoorbeeld iets bijzonders is gerapporteerd, dan openen ze het zorgdossier.

Instrument nodig?

Werkrooster

Ria bekijkt in PUUR nog snel even haar werkrooster voor volgende week. Ze ziet dat ze woensdag ook werkt. Dát vindt ze leuk! Dan is ze er namelijk bij als meneer van Dam jarig is.


Benieuwd hoe PUUR voor jou kan werken?

Laat hieronder je gegevens achter. We komen graag naar je toe om PUUR in het echt aan je te laten zien. Of download onze infographic waarin we onze kijk op de verpleeghuiszorg verder toelichten.

Download

Wil je PUUR. zelf ervaren? Vraag een demo aan!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij spoedig contact met je op


Hallo Ecare,

Ik ben   . Als ben ik werkzaam bij . Ik ben benieuwd of PUUR ook bij ons past. Wij bieden zorg aan . Daarom wil ik graag een demo bij ons op locatie aanvragen. Je kunt mailen naar of bellen op .

Houd me ook op de hoogte van jullie nieuws!

Inschrijven nieuwsbrief


Hallo Ecare,

Graag ontvang ik nieuws van jullie.
Mijn naam is en mijn e-mailadres is . Ik ben werkzaam bij .info@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |