Puur nu al live bij De Riethorst Stromenland!

We weten dat het gisteren maandag 1 april was en het allemaal wat snel lijkt, maar het is écht geen grap met verlengsnoer: De Riethorst Stromenland maakt vanaf 1 april ook gebruik van onze software Puur voor woonzorg. De Riethorst Stromenland verwacht dat Puur, net als in de wijkzorg, ook in de woonzorg goed aansluit op de manier zoals zij willen werken.


Eenvoudig en vriendelijk

Het is dus al zover; de eerste 5 teams op locatie ‘De Stroming’ zijn van start gegaan met het gebruik van Puur. Onze adviseurs Sjors de Kwaasteniet en Sanne Scharenborg, betrokken bij het traject van a tot z, verwachten een goede samenwerking.

“De Riethorst Stromenland is enthousiast over het dossier in Puur, het sluit goed aan bij het kwaliteitskader. De professionals geven tevens aan dat het dossier hun erg aanspreekt omdat het eenvoudig werkt en vriendelijk in gebruik is”.


Echt samen doen

Puur is meer dan alleen software ter ondersteuning van de zorgprofessional en de ondersteunende diensten. Het is ook voor de bewoners en familie. “Puur stimuleert het samenwerken met familie. Dit gaat verder dan de bewoner en zijn familie betrekken bij de zorg. Het gaat echt om het samendoen. Dit wordt erg gewaardeerd door de medewerkers en de familieleden van cliënten”, aldus onze adviseurs.

De komende tijd organiseert De Riethorst Stromenland diverse familiebijeenkomsten, waarbij zorgprofessionals samen met familie het dossier van de bewoner vullen. Al doende leert de familie Puur kennen en te gebruiken.

Nadat de eerste 5 teams helemaal ‘up & running’ zijn volgen de andere locaties spoedig.


Puur-praktijk-verhaal

Benieuwd of Puur ook voor jou de juiste software kan zijn? Kom naar de workshop ‘Kleinschalige Woonzorg’ op Het Zorg Festival voor een Puur-praktijk-verhaal. Schrijf je in voor de workshop via hetzorgfestival.nl. We zien je graag op dinsdag 28 mei op De Landgoederij in Bunnik.


Lees nog even verderZomeractie! Speciaal voor onze klanten

18 juni 2019

Welk zorgteam verdient een gezellige zomerse barbecue? Ben je werkzaam in de zorg en werk je met Puur? Dan heb […]

bekijken

Bucketlists gezocht!

18 juni 2019

Samen met een aantal zorgorganisaties werken we aan iets nieuws…iets leuks speciaal voor en over de ouderenzorg. We noemen het […]

bekijken

Ecare druk bezig voor de MedMij-certificering

4 juni 2019

MedMij is hét afsprakenstelsel van de toekomst binnen de zorg. Ecare werkt er op de achtergrond hard aan om de […]

bekijken

Inschrijven nieuwsbrief


Hallo Ecare,

Graag ontvang ik nieuws van jullie.
Mijn naam is en mijn e-mailadres isinfo@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |