Ecare. Puur voor zorg

Home > Thema's > Omaha Classificatiesysteem

Omaha Classificatiesysteem

Ecare gelooft in een andere, eenvoudige manier van organiseren van de zorg, want dát is wat leidt tot kwaliteitsverbetering en een efficiëntere zorgverlening. We maken daarom software speciaal ingericht voor woonzorg, thuiszorg, dagbesteding en/of begeleiding. We noemen onze software Puur. Omdat dat het ook is, een eerlijk product, puur en alleen gemaakt voor de zorg. Onze software is gebaseerd op het Omaha Classificatiesysteem.

Omaha classificatiesysteem

Zorgprofessionals willen niet worden belast met te uitgebreide classificatiesystemen en ingewikkelde ICT.  Het Omaha System is om een hele fundamentele reden relatief ‘vrij’ en eenvoudig: het is ontwikkeld door zorgverleners en gaat uit van hun vakkennis en kunde. Inmiddels zijn zorgverleners in meer dan 20 landen aan het werk met het Omaha System.

Met eigen ogen zien hoe wij Omaha System hebben ingebed in Puur, onze software voor de zorg? Vraag een gratis demo bij jou op locatie aan, kom naar één van onze Puur Proeverijen of download ons boekje voor onze kijk op de zorg en op Omaha System.

Download Puur Zorgdossier brochure

overlay-desktop

Een sterke keuze

Ecare besloot in 2009 al om de Elektronische Cliënt Dossiers in te richten op basis van het Omaha System. Deze voorsprong zien we duidelijk terug in het jarenlange bestaan van actieve gebruikersgroepen en de doorontwikkeling van de software, met een hoge waardering van zorgverleners.

Het Omaha System is een classificatiesysteem, terminologie- en codestelsel voor zorg en welzijn. Het is een gids in de dagelijkse praktijk van zorgverleners en een hulpmiddel om de acties en uitkomsten van de zorg voor cliënten beter te kiezen, sorteren en vastleggen.

Inmiddels zijn zorgverleners in meer dan 20 landen aan het werk met het Omaha System. Ook in Nederland.

overlay-desktop

Daarom Omaha

Het Omaha System heeft precies de benodigde eigenschappen waardoor we de juiste dingen kunnen bereiken. Het is een volledig, hanteerbaar en begrijpelijk en goed te automatiseren, in tegenstelling tot veel andere standaarden en modellen. Dat is precies de reden waarom we kiezen voor het Omaha System. Het past bij Ecare.

© 2017 Copyright, All rights reserved

Made by Grphx & Webrr