Ecare. Puur voor zorg

Home > Thema's > Wonddossier

Wonddossier

We hebben iets gaafs! Iets waar je als zorgverlener echt blij van wordt. Het is een tool waarmee je niet alleen wonden kunt registreren, maar waarmee je de wond ook kunt beoordelen en evalueren. We noemen het Puur Wonddossier en we hebben het samen met onze klanten en een wond expertisecentrum ontwikkeld.

Voor persoonlijke en professionele wondgenezing

We zien vaak dat cliënten met complexe wonden al snel in specialistische expertisecentra of ziekenhuizen terecht komen. Terwijl dit lang niet altijd nodig is. Met de juiste scholing, deskundigheid en goede ondersteuning vanuit ICT zijn jullie, zorgverleners, prima in staat wonden op een professionele wijze te behandelen.

Met eigen ogen zien? Vraag een gratis demo, kom naar één van onze Puur Proeverijen aan of download ons boekje Puur Wonddossier.

Download Puur Wonddossier brochure

Puur Wonddossier
overlay-desktop

Puur Wonddossier: Eenduidig

In Puur Wonddossier wordt zoveel mogelijk informatie op een eenduidige wijze vastgelegd. Dit betekent zo min mogelijk open tekstvelden en voornamelijk vooraf ingestelde keuzes. Voor jullie, zorgverleners, is dit een heel handige leidraad.

Puur Health Analytics
overlay-desktop

Klaar voor analyses

Tevens leidt de standaardisatie tot data waar je als zorgorganisatie iets mee kunt. Je kunt de gegevens namelijk gebruiken voor het analyseren van de wondgenezingsresultaten. Samen streven we zo naar een verbetering van wondgenezing in de eerste lijn.

© 2017 Copyright, All rights reserved

Made by Grphx & Webrr