Ecare. Puur voor zorg

Home > Thema's > Zelfsturende Teams

Zelfsturende Teams

Ecare gelooft in een andere, eenvoudige manier van organiseren van de zorg, want dát is wat leidt tot kwaliteitsverbetering en een efficiëntere zorgverlening. We maken daarom software speciaal ingericht voor woonzorg, thuiszorg, dagbesteding of begeleiding. Software die de zorgverlener optimaal ondersteunt in de werkzaamheden in de wijk óf in de instelling. We noemen onze software Puur.

Puur Software voor zorgorganisaties vanaf 100 cliënten

Ecare levert software voor zelfsturende teams die de zorgverlener optimaal ondersteunt in zijn werkzaamheden. Daar hoort de inzet van de juiste ICT bij. Voor persoonlijke, professionele en eerlijke zorg vanuit zelfsturende of zelforganiserende teams.

Met eigen ogen zien? Ervaar het tijdens een Puur Proeverij of een gratis demo. Of maak kennis met onze visie door ons boekje te downloaden. 

Download Brochure Zelfsturende Teams

Ecare Teaminzicht
overlay-desktop

Inzet van slimme ICT

Als zorgprofessional werk je nauw samen met collega’s. Je stemt werkzaamheden op elkaar af, maakt gebruik van elkaars expertise en draagt de zorg aan elkaar over. Tevens zorg je er samen met je team voor dat je mooie resultaten behaalt. De inzet van slimme ICT ondersteunt jou hierin.

Juiste software maakt informatie-uitwisseling eenvoudig, zorgt ervoor dat jij de zorg op een eenvoudige manier kunt verantwoorden, stimuleert het ‘spreken van dezelfde taal’ en voorziet je tijdig van de juiste stuurinformatie. Ecare software is speciaal ontwikkeld voor zelfsturende teams, dit met maar één doel: zorgverleners helpen de zorg efficiënter en beter maken.

Puur Behandeldossier
overlay-desktop

Het totaalpakket voor de zorgverlener

Met Puur is het mogelijk om de belangrijkste processen van de zorg in één geïntegreerd pakket toegankelijk te maken en uit te voeren. Het uitgangspunt is de zorgverleners weer verantwoordelijk te maken voor hun deel van zorgverlening.

Puur  ondersteunt de zorgprofessional o.a. bij:

  • Beschrijven van het persoonsbeeld
  • Vaststellen van aandachtsgebieden
  • Vaststellen van de zorgbehoefte
  • Opstellen van het zorgplan
  • Maken van een interventieplanning
  • Registreren van de geleverde zorg

© 2017 Copyright, All rights reserved

Made by Grphx & Webrr