Ecare. Puur voor zorg

Home > Thema's > Zorgindicatie

Zorgindicatie

Ecare gelooft in een andere, eenvoudige manier van organiseren van de zorg, want dát is wat leidt tot kwaliteitsverbetering en een efficiëntere zorgverlening. We maken daarom software speciaal ingericht voor woonzorg en thuiszorg. Software die de zorgverlener optimaal ondersteunt in de werkzaamheden in de wijk óf in de instelling. We noemen onze software Puur.

Snel en eenvoudig de zorgbehoefte bepalen

Als verpleegkundige – niveau 5 – ben je weer verantwoordelijk voor het vaststellen van de zorgbehoefte van cliënten. Dat is fijn, want je vak heeft weer meer inhoud gekregen en je bent hiervoor opgeleid. Maar hoe doe je dat, de zorgbehoefte van je cliënten op een gegronde wijze vaststellen? Dat is simpel, je pakt je laptop of tablet en je gaat aan de slag met de assessmenttool van Ecare, Puur Zorgbehoefte en Inschatting.

Met eigen ogen zien? Vraag een gratis demo, kom naar één van onze Puur Proeverijen aan of download ons boekje over Puur Zorgbehoefte & Inschatting.

Download Puur Zorgbehoefte & Inschatting brochure

overlay-laptop

Het assessment

Het vaststellen van de zorgbehoefte en de indicatie van je cliënt doe je met behulp van het assessment. Het assessment bestaat uit 5 onderdelen, die van boven naar beneden worden doorlopen.

  • Aanleiding
  • Medisch
  • Steungebieden
  • Gebieden
  • Inschatting
overlay-desktop

Omaha Systeem

De kwaliteit van de assessments wordt gewaarborgd door het Omaha System. Op basis van het Omaha System wordt de verpleegkundige door een assessment geleid. Afhankelijk van de geselecteerde aandachtsgebieden, selecteert de assessmenttool de mogelijke vervolgstappen bij het bepalen van de zorgbehoefte.

 

© 2017 Copyright, All rights reserved

Made by Grphx & Webrr