Nieuwsgierig, eerlijk, een beetje brutaal…
Maar bovenal vol passie.

Dat is Ecare.

Maak jij er chocola van?

Bij Ecare krijg je alle ruimte en vrijheid om je tot een vakman- of vrouw te ontwikkelen, die je wilt zijn.
Wij bieden je de ingrediënten, en jij mag er chocola van maken :).BEKIJK VACATURES

Wie zijn wij & wat wij doen

Wij zijn Ecare en wij doen we alles voor die toppers in de zorg. Dit doen we met een stoer, energiek en zelfstandig team bestaande uit heel diverse types.
Mensen die zich dagelijks bezighouden met het bedenken en maken van innovatieve en intuïtieve software.

We zijn mensen met oneindig veel kennis van ICT, mensen met jarenlange ervaring in de zorg en mensen met kennis van ‘verantwoord simpel’ organiseren.

Deze combinatie zorgt ervoor dat we software weten te maken die werkelijk aansluit bij dat wat de zorg nodig heeft. Daar worden we blij van. Jij ook?

We doen ons werk binnenkort vanuit een spiksplinter nieuw pand in het hart van het Kennispark van Enschede, waar onze creativiteit en ondernemersmentaliteit alle ruimte krijgt om mooie producten te bedenken en te ontwikkelen voor de zorg.

Meet the team!

Wat wij belangrijk vinden

Dat je zelf het lef toont om te blijven leren en jezelf te blijven ontwikkelen.

En, ook niet geheel onbelangrijk; wij herkennen ons stuk voor stuk in de 3 kernwaarden lef, nuchter en nieuwsgierig. Heb jij dat nu ook? Dan zou het maar zo kunnen zijn dat je het onwijs naar je zin gaat hebben bij Ecare.

Lef
Je hebt het lef om je mening op een respectvolle manier te uiten, je hebt het lef om ergens voor te staan en voor te gaan, je hebt het lef om besluiten te nemen, je hebt het lef om fouten te maken en je hebt het lef om successen te delen en ervan te genieten.

(Twentse) nuchterheid

“Niet lullen, maar poetsen. Laat je niet gek maken. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”. Twentse nuchterheid is een mooie combinatie van gezonde ondernemersmentaliteit en met beide benen op de grond staan. Het zit er nu eenmaal in bij ons!

Nieuwsgierig

Wij willen alles weten en begrijpen; of het nu gaat over de ontwikkeling in de IT, zorg markt of bij Ecare zelf. Door deze aangeboren nieuwsgierigheid zijn we in staat om vanuit verschillende perspectieven te denken en te redeneren en om nieuwe ideeën te creëren.

Zin om ons te ontmoeten?

Wil je graag meer horen over ons, over onze
werkwijze of een specifieke vacature?

Stuur ons een bericht en je hoort van ons.


Neem contact op!

Inschrijven nieuwsbrief


Hallo Ecare,

Graag ontvang ik nieuws van jullie.
Mijn naam is en mijn e-mailadres is . Ik ben werkzaam bij .info@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |