Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
27 december 2022

Zorgorganisatie De Gelukshoeve kiest voor PUUR.!

Nieuws

Wij sluiten 2022 fantastisch af, want we hebben zojuist te horen gekregen dat weer een zorgorganisatie kiest voor het werken met ons prachtige digitale zorgdossier PUUR. Welkom bij de club De Gelukshoeve!

De Gelukshoeve kiest voor PUUR 2

Intuïtief en professioneel

Zorgorganisatie De Gelukshoeve biedt een thuis aan mensen met dementie. Door het bieden van een huiselijke, rustgevende en natuurlijke omgeving in combinatie met beweging, échte aandacht en een leuk aanbod van activiteiten streven de professionals van De Gelukshoeve naar zoveel mogelijk geluksmomenten voor en met de bewoners.


In de zoektocht naar een geschikt ECD, kwam PUUR. als winnaar uit de bus. De intuïtiviteit en de professionele opbouw van het dossier zijn grote pluspunten. Tevens het feit dat 'welzijn' als uitgangspunt is gebruikt in PUUR. spreekt de professionals aan. En, de mogelijkheid om spraakgestuurd te rapporteren was ook één van de redenen voor De Gelukshoeve om te kiezen voor PUUR. Ze verwachten dat ons ECD PUUR. hen op een hele fijne en natuurlijke wijze gaat ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden.


We gaan er een mooie samenwerking van maken!