Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Onze klanten

Overstappen op een nieuw digitaal dossier (ECD), dat doe je niet zomaar en als je het doet, dan bereid je het goed voor: Wat willen wij en wat past bij ons en onze visie en werkwijze? Wat is er zoal te koop op de 'markt'? En, niet geheel onbelangrijk, wat doen andere zorgorganisaties? Hetzelfde geldt voor het uitbesteden van je administratieve processen. Dat geef je pas uit handen als je 100% vertrouwen hebt in het team dat het van je overneemt. Niets is in dit soort situaties zo waardevol als ervaringen van vakgenoten. Daarom hebben wij er een aantal voor je verzameld.

Sensireenecare
Vivium Zorggroep kiest voor PUUR
Fantastisch nieuws!

Vivium Zorggroep kiest voor PUUR. van Ecare na uitgebreid ECD-selectietraject

Na een grondig ECD-selectietraject heeft Vivium Zorggroep ervoor gekozen om over te stappen op PUUR., hét innovatieve elektronische cliënten dossier (ECD) van Ecare.

ZuidZorg & PUUR. & Shared services

ZuidZorg is een echte thuiszorgorganisatie. Ze leveren hoogwaardige en complexe zorg achter de voordeur van hun cliënten. Daarin zijn ze uniek in Zuidoost Brabant.

ZuidZorg heeft haar organisatie afgelopen jaren flink onderhanden genomen. De zorgprofessional is weer centraal gesteld en de rest van de organisatie is er nu ter ondersteuning van de zorgprofessional. Zoals het hoort dus. De behoefte aan een ECD die deze 'nieuwe' werkwijze echt goed ondersteunde was groot. Een aantal ECD's werden onder de loep genomen en de keuze viel op PUUR.!

Sinds enige tijd helpen we ZuidZorg ook met het uitvoeren van het administratieve proces.

Nina Vos is directeur Wijkzorg bij ZuidZorg en vertelt waarom zij kozen voor ons en onze oplossingen.

Ecareenzuidzorg
Aline Poolen Zorg Accent

ZorgAccent en Ecare verlengen partnerschap!

Zorgorganisatie ZorgAccent is actief in Noord en West Twente en Salland. Zij bieden zorg- en dienstverlening aan cliënten en bewoners in ongeveer 14 locaties en via wijkteams bij mensen thuis. In het contact met hun cliënten , samenwerkingspartners maar ook voor hun medewerkers staan de kernwaarden ‘Echt, Lef, Toegewijd en Vertrouwen’ hoog in het vaandel.


Ecare ging een openhartig gesprek aan met bestuurder Aline Poolen over de jarenlange samenwerking die ups en downs hebben gekend, maar ook de uitdagingen en kansen waar zij als hedendaagse zorgorganisatie mee te maken krijgen.

BBZ zorgverleners
"In PUUR. is heel mooi in beeld gebracht wat we precies doen."

BrabantZorg en PUUR. in de wijkzorg

De wijkzorgteams van BrabantZorg werken al enige tijd met PUUR. De ingebruikname van het ECD midden in de corona pandemie gaf de nodige dynamiek. Ruim een half jaar later zijn de wijkzorgteams erg te spreken over de overstap. Wijkverpleegkundigen Inge Roks en Begzada Sabotic delen hun ervaringen in dit interview.

Succesvolle opschaling bij Patyna - “Spraakgestuurd rapporteren komt de kwaliteit van de zorg ten goede”

De wijkverpleging van Patyna stond voor de uitdaging om administratieve lasten te verminderen. Om de zorg ook in de toekomst toegankelijk te houden, was er een behoefte om het rapporteren zowel efficiënter als kwalitatiever te maken. Samen met ECD-leverancier Ecare ging Ines van Beek, projectleider bij Patyna, op zoek naar oplossingen om hierbij te ondersteunen.

Patyna spraakgestuurd
"PUUR. helpt ons weer naar de essentie van ons werk"

Elver en PUUR. in de gehandicaptenzorg

Voor ons begon het toen we van gehandicaptenzorgorganisatie Elver een telefoontje ontvingen waarin ze ons vertelden dat ze voor PUUR. hadden gekozen als nieuwe zorgdossier voor Elver. We waren enorm verrast, want we hadden op dat moment helemaal geen zorgdossier voor de gehandicaptenzorg en het stond ook niet op onze ontwikkelagenda. Maar, Elver liet niet los en ze wisten met hun enthousiasme en hun visie ons te overtuigen om PUUR. voor de gehandicaptenzorg te gaan ontwikkelen.

Elver
Mijzo Ecare

Ecare en Mijzo gaan samenwerking aan!

In de zoektocht naar een nieuw ECD is er gekeken naar een systeem dat past bij de visie, strategie en maatschappelijke opdracht van Mijzo. PUUR. kwam hieruit naar voren als de best passende keuze voor het zorgdossier.


Senior projectmanager Roger Schols, begeleidt het traject voor het nieuwe ECD bij Mijzo. Wij gingen met hem in gesprek om hier meer over te weten te komen.

Mijn leven, mijn dossier

Transparante zorg klinkt voor velen als een containerbegrip, maar voor Danny en Anita, bewoners van gehandicaptenorganisatie Esdégé-Reigersdaal, staat dit één op één gelijk aan gelijkwaardigheid tussen cliënt en begeleider.


Samen met cliëntbegeleider en projectleider Maarten Gorter en ondersteuner cliëntenraden Heleen Woestenburg vertellen Anita en Danny over wat zij belangrijk vinden in de relatie met de begeleiders. Tevens delen ze hun messcherpe visie op de rol van het cliëntportaal in het stimuleren van transparantie in de gehandicaptenzorg.

Cliënt Esdégé Reigersdaal over de rol van het cliëntportaal
Puur sensire

Sensire & PUUR.

Sensire had een helder doel voor ogen, toen hun zoektocht startte naar een nieuw ECD. Ze wilden een oplossing die de zorgprofessionals én mantelzorgers ondersteund met een volledig, maar vooral ook handzaam dossier. Hun oog viel op PUUR. van Ecare. Marleen van der Sijs, manager wonen met zorg bij Sensire, vertelt hoe het zover kwam en over de voordelen van PUUR.

Soepele overgang naar de cloud voor Accolade Zorg

ICT-adviseur Harry van Dijk en digicoach Willemien van der Heide-Hofsink van Accolade Zorg delen hun succesaanpak. Medewerkers direct betrekken bij de ICT-verandering heeft iedereen enthousiast gemaakt voor werken in de cloud."

Accolade Zorg naar de cloud
Michael en Hannelore Hamers Zorg Groep Beek

Zorg Groep Beek: ruim vijftien jaar passie voor de zorg en technologie

Michael Hamers en zijn vrouw Hannelore hebben Zorg Groep Beek in 2005 opgericht als tegenreactie op de groeiende bureaucratie in de zorg. Michael blikt terug op de afgelopen vijftien jaar maar kijkt vooral vooruit. “Menselijkheid en technologie helpen de zorg absoluut verder.”

PUUR. dagbesteding live bij Elver!

Elver is overgegaan op de nieuwe software PUUR. voor dagbesteding. Hiermee registreren begeleiders de werkafspraken en aan- of afwezigheid van bewoners. Straks kunnen ze ook makkelijk hun vakantie opgeven. “Het voordeel van de nieuwe applicatie is dat die gebruiksvriendelijk is en dat begeleiders makkelijk met elkaar mee kunnen kijken.”

Elver PUUR
Charles Laurey 5

“Als bestuurder moet je met je billen op je handen kunnen zitten”

ZuidZorg schreef in 2015 vier jaar op rij rode cijfers. Zo doorgaan zou het einde hebben kunnen betekenen als zelfstandige organisatie voor de Brabantse zorgaanbieder. Daarom is een nieuwe organisatievorm opgetuigd waarbij professionals in hun kracht zijn gezet. Gesteund door eenvoudig werkende software en vermindering van de bureaucratie. Het resultaat in 2020 is een financieel gezonde wijkzorgorganisatie en en een fors gestegen medewerkerstevredenheid. Bestuurder Charles Laurey vertelt over de aanpak.

“Toegevoegde waarde PUUR. zit in actieve begeleiding bij zorgproces”

De Wever Thuis is sinds 1 februari live met PUUR. In totaal zijn 300 medewerkers overgegaan op PUUR. en 600 cliënten ingevoerd. Hoe is het gegaan? Wendy Faro en Lenneke van Berkel van de wijkverpleging en Monique van Gils en Jan van de Ven van het Mobiel Zorgteam (MZT) delen hun ervaringen.

De Wever Thuis
Amstelring Mevrouw Souza

Amstelring Wijkzorg: korte lijnen met Ecare, dat werkt voor ons.

Amstelring Wijkzorg, de wijkzorg poot van zorgorganisatie Amstelring uit Amsterdam en omstreken, is één van de organisaties die al vanaf het eerste uur samenwerken met Ecare en gebruik maken van onze software. Inmiddels al zo’n 9 jaar en nog steeds gaan we samen als een speer.

Curis Cura ondersteunt zelfstandige zorgondernemers met bedrijfsvoering

“Als ze weten hoe PUUR. werkt staat er snel een goed bedrijf”

Steeds meer zorgverleners verruilen hun werkgever voor een zelfstandig bestaan als zorgondernemer. Maar in al hun enthousiasme voor het vak vergeten ze dat ondernemerschap in de zorg ook een zakelijke kant heeft. Daar schieten Sandra Erens en Inge Hollands van Curis Cura hen te hulp.

Curis Cura
Susanne van Zuidzorg over PUUR
Bekijk de video

Zuidzorg: van log en grijs naar slank en energiek

ZuidZorg heeft een omvangrijke organisatieverandering doorgemaakt. Zorgprofessionals zijn centraal gesteld waardoor de tevredenheid enorm is gestegen. "De instroom is hoger dan de uitstroom." Benieuwd hoe dit is gelukt? Dat vertelt Susanne van Erp van ZuidZorg in deze video.

‘Alleen rendabel zorg verlenen met geïntegreerd ECD’

ZorgHulp Westfriesland & Ecare

ZorgHulp Westfriesland verleent met tachtig medewerkers thuiszorg aan zo’n 300 cliënten in de regio West-Friesland. Na een korte implementatietijd werkt ZorgHulp sinds oktober 2019 met PUUR. De productiviteit is verbeterd, alle informatie zit op één plek en de tevredenheid van medewerkers is flink gestegen.

Zorg Hulp Westfriesland tevreden over PUUR
Ecare bij Elver

Elver ervaart betere ondersteuning primaire proces door migratie naar de cloud

Elver, de gehandicaptenzorgorganisatie uit Nieuw Wehl, heeft de ambitie om de beste zorg te realiseren voor mensen met een verstandelijke beperking. Dit is alleen mogelijk in en inspirerende omgeving voor cliënten, medewerkers, verwanten en vrijwilligers. De processen en systemen daarom worden aangepast aan de behoeften van de medewerkers

Sociale Innovatie

De Vriezenhof

Woonzorgcentrum De Vriezenhof is de ‘sociale innovatie’ gestart om medewerkers en clienten weer centraal te zetten en van De Vriezenhof een bruisend hart in Vriezenveen te maken. Met de nieuwe weg die ze zijn ingeslagen, hebben ze de samenwerking met ons gezocht.

De Vriezenhof Zorg