Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Onze klanten

Overstappen op een nieuw digitaal dossier of een digitale werkplek, dat doe je niet zomaar en als je het doet, dan bereid je het goed voor: Wat willen wij en wat past bij ons en onze visie en werkwijze? Wat is er zoal te koop op de 'markt'? En, niet geheel onbelangrijk, wat doen andere zorgorganisaties? Hetzelfde geldt voor het uitbesteden van je administratieve processen. Dat geef je pas uit handen als je 100% vertrouwen hebt in het team dat het van je overneemt. Niets is in dit soort situaties zo waardevol als ervaringen van vakgenoten. Daarom hebben wij er een aantal voor je verzameld.

ZuidZorg & PUUR. & Shared services

ZuidZorg is een echte thuiszorgorganisatie. Ze leveren hoogwaardige en complexe zorg achter de voordeur van hun cliënten. Daarin zijn ze uniek in Zuidoost Brabant.

ZuidZorg heeft haar organisatie afgelopen jaren flink onderhanden genomen. De zorgprofessional is weer centraal gesteld en de rest van de organisatie is er nu ter ondersteuning van de zorgprofessional. Zoals het hoort dus. De behoefte aan een ECD die deze 'nieuwe' werkwijze echt goed ondersteunde was groot. Een aantal ECD's werden onder de loep genomen en de keuze viel op PUUR.!

Sinds enige tijd helpen we ZuidZorg ook met het uitvoeren van het administratieve proces.

Nina Vos is directeur Wijkzorg bij ZuidZorg en vertelt waarom zij kozen voor ons en onze oplossingen.

Sensire & PUUR.

Sensire had een helder doel voor ogen, toen hun zoektocht startte naar een nieuw ECD. Ze wilden een oplossing die de zorgprofessionals én mantelzorgers ondersteund met een volledig, maar vooral ook handzaam dossier. Hun oog viel op PUUR. van Ecare. Marleen van der Sijs, manager wonen met zorg bij Sensire, vertelt hoe het zover kwam en over de voordelen van PUUR.

Soepele overgang naar de cloud voor Accolade Zorg

ICT-adviseur Harry van Dijk en digicoach Willemien van der Heide-Hofsink van Accolade Zorg delen hun succesaanpak. Medewerkers direct betrekken bij de ict-verandering heeft iedereen enthousiast gemaakt voor werken in de cloud."

Zorg Groep Beek: ruim vijftien jaar passie voor de zorg en technologie

Michael Hamers en zijn vrouw Hannelore hebben Zorg Groep Beek in 2005 opgericht als tegenreactie op de groeiende bureaucratie in de zorg. Michael blikt terug op de afgelopen vijftien jaar maar kijkt vooral vooruit. “Menselijkheid en technologie helpen de zorg absoluut verder.”

PUUR. dagbesteding live bij Elver!

Elver is overgegaan op de nieuwe software PUUR. voor dagbesteding. Hiermee registreren begeleiders de werkafspraken en aan- of afwezigheid van bewoners. Straks kunnen ze ook makkelijk hun vakantie opgeven. “Het voordeel van de nieuwe applicatie is dat die gebruiksvriendelijk is en dat begeleiders makkelijk met elkaar mee kunnen kijken.”

“Als bestuurder moet je met je billen op je handen kunnen zitten”

ZuidZorg schreef in 2015 vier jaar op rij rode cijfers. Zo doorgaan zou het einde hebben kunnen betekenen als zelfstandige organisatie voor de Brabantse zorgaanbieder. Daarom is een nieuwe organisatievorm opgetuigd waarbij professionals in hun kracht zijn gezet. Gesteund door eenvoudig werkende software en vermindering van de bureaucratie. Het resultaat in 2020 is een financieel gezonde wijkzorgorganisatie en en een fors gestegen medewerkerstevredenheid. Bestuurder Charles Laurey vertelt over de aanpak.

“Toegevoegde waarde PUUR. zit in actieve begeleiding bij zorgproces”

De Wever Thuis is sinds 1 februari live met PUUR. In totaal zijn 300 medewerkers overgegaan op PUUR. en 600 cliënten ingevoerd. Hoe is het gegaan? Wendy Faro en Lenneke van Berkel van de wijkverpleging en Monique van Gils en Jan van de Ven van het Mobiel Zorgteam (MZT) delen hun ervaringen.