Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Focus en kwaliteit

Onze partnerschappen

Met ons open Elektronisch Cliëntdossier PUUR. kun je optimaal samenwerken met softwareoplossingen van andere leveranciers, zoals Gerimedica, Intus, Attendi, nCare, Vecozo, Medimo of Boomerweb.


Wij kiezen bewust voor samenwerken in plaats van alles zelf te ontwikkelen. De reden is simpel. Wij zijn steengoed in het ontwikkelen van een intuïtief, slim en professioneel ECD en daar houden wij onze focus op, zodat we de kwaliteit kunnen blijven waarborgen. Om de werkprocessen in de zorg volledig kunnen te ondersteunen en samenwerking in de keten te faciliteren, werken wij samen met andere ICT leveranciers die op hun beurt weer steengoed zijn in hun focusgebieden.

Partnerschappen
Open en interoperabel

Standaard integraties

Wanneer we samenwerken met andere softwareleveranciers, spreken we niet van koppelingen, maar van standaard integraties. Dit betekent dat de werkplekken naadloos met elkaar worden geïntegreerd, waardoor zorgprofessionals de benodigde informatie op de juiste plek in hun werkproces kunnen raadplegen. Geen ingewikkeld gedoe vanwege de standaarden waarmee we werken en ook weinig beheer en onderhoud!


Doordat PUUR. open en interoperabel is, is het mogelijk om met allerlei systemen integraties tot stand te brengen die de samenwerking in de zorg versoepelen. Hieronder vind je de partners met wie we tot nu toe samenwerken.

Samen maken we het verschil

Onze samenwerkingen