Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Promeso & Ecare

Met Promeso werken we inmiddels al weer enige jaren met veel plezier samen. Het is één van de samenwerkingen, waarmee we hebben bewezen dat het waardevol is voor jullie als zorgprofessionals en voor de cliënten die jullie ondersteunen.

Promeso

Integratie Vital Signs Monitor en PUUR.

Promeso, een expert op het gebied van meetinstrumenten voor de zorg, deelt onze passie voor het vereenvoudigen van administratieve processen en het verbeteren van de zorg. Door onze krachten te bundelen, streven we ernaar om jullie dagelijkse werkzaamheden nog efficiënter en effectiever te maken.

Wat betekent dit voor jullie in de praktijk? We hebben een naadloze integratie tot stand gebracht tussen de Vital Signs Monitor van Promeso en ons digitale dossier PUUR. Dankzij deze integratie worden meetwaarden, zoals bloeddruk, saturatie, hartslag of temperatuur, vanuit de Vital Signs Monitor automatisch en veilig doorgestuurd naar PUUR. en vastgelegd op de juiste plek in het dossier van de cliënt. Per meting scheelt dit zo’n 15 minuten aan verwerkingstijd.

Zo werkt het

Is de zorgprofessional bij een cliënt voor de meting, dan scant die een QR-code. Die kan hangen op de kamer van de cliënt of wordt getoond op een webpagina van Promeso. De naam van de cliënt verschijnt vervolgens op de monitor. Handig voor een extra controle. Is de meting gedaan, dan komen de meetwaarden automatisch in het zorgdossier van de cliënt terecht. “In minder dan een seconde zit de meting in het systeem”, zegt Ewout.

Gegevensuitwisseling via Zibs

De gegevensuitwisseling tussen de Vital Signs Monitor en PUUR. verloopt via de landelijke standaard Zorginformatiebouwstenen (Zibs). Wil je dat ook voor jouw organisatie de meetwaarden automatisch vanuit de Vital Signs Monitor in PUUR. worden gezet? Dan verzorgt Promeso de aansluiting voor je.

Nog niet uitgelezen?

Misschien vind je dit ook interessant