Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Doe waar je goed in bent

Over ons

Wij geloven in een andere manier van organiseren van de zorg. Geen top-down aanpak, maar een insteek die de verantwoordelijkheid weer legt, daar waar het hoort te liggen: bij de professional.

Ons motto is: doe waar je goed in bent. Want wij geloven dat dรกt is wat leidt tot kwaliteitsverbetering en een efficiรซntere zorgverlening.

Software die jij begrijpt en die jou begrijpt

Wat we doen en maken

Wij zijn ervan overtuigd dat de zorg beter wordt, als de zorgverlener de ruimte en het vertrouwen krijgt om haar vak volgens haar professionele kennis en kunde uit te voeren.

De zorgorganisatie pakt hierin zijn faciliterende rol en ondersteunt de zorgprofessional daar waar nodig. Zowel de zorgverlener als haar collega's op kantoor verdienen softwareoplossingen die naadloos aansluiten op de dagelijkse werkzaamheden. Gewoon goedwerkende en vriendelijke software; die jij begrijpt en die jou begrijpt. Dat is precies wat wij maken.

Wij helpen zorgorganisaties in de wijkzorg, woonzorg en gehandicaptenzorg door slimme en ondersteunende oplossingen te creรซren en te implementeren. We lopen voorop op het gebied van technologische research en innovatie. We zien daar de toegevoegde waarde van in en we worden er ook gewoon heel enthousiast van; van nieuwe dingen uitproberen.

Download het Ecare boek

Slimme software bouwen? Dat zit in ons dna!

Als we op een verjaardag proberen uit te leggen wat we doen, dan krijgen we al snel vragen over pcโ€™s thuis die niet goed werken of de printer die het weer niet doet. Ook komt het beeld van de prototype nerd regelmatig om de hoek kijken. Toch gaat het bij ons anders! We geven jullie graag een kijkje in onze keuken. Download het Ecare boek.