Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Doe waar je goed in bent

Over ons

Wij geloven in een andere manier van organiseren van de zorg. Geen top-down aanpak, maar een insteek die de verantwoordelijkheid weer legt, daar waar het hoort te liggen: bij de professional.


Ons motto is: doe waar je goed in bent. Want wij geloven dat dát is wat leidt tot kwaliteitsverbetering en een efficiëntere zorgverlening.

ecare software voor de zorg
Software die jij begrijpt en die jou begrijpt

Wat we doen en maken

Wij zijn ervan overtuigd dat de zorg beter wordt, als de zorgverlener de ruimte en het vertrouwen krijgt om haar vak volgens haar professionele kennis en kunde uit te voeren.


De zorgorganisatie pakt hierin zijn faciliterende rol en ondersteunt de zorgprofessional daar waar nodig. Zowel de zorgverlener als haar collega's op kantoor verdienen softwareoplossingen die naadloos aansluiten op de dagelijkse werkzaamheden. Gewoon goedwerkende en vriendelijke software; die jij begrijpt en die jou begrijpt. Dat is precies wat wij maken.


Wij helpen zorgorganisaties in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en S-GGZ door slimme en ondersteunende oplossingen te creëren en te implementeren. We lopen voorop op het gebied van technologische research en innovatie. We zien daar de toegevoegde waarde van in en we worden er ook gewoon heel enthousiast van; van nieuwe dingen uitproberen.

We ontwikkelen samen met onze klanten

Slimme software bouwen? Dat zit in ons DNA!

Als we op een verjaardag proberen uit te leggen wat we doen, dan krijgen we al snel vragen over pc’s thuis die niet goed werken of de printer die het weer niet doet. Ook komt het beeld van de prototype nerd regelmatig om de hoek kijken. Toch gaat het bij ons anders! We geven jullie graag een kijkje in onze keuken.


Uiteraard ontwikkelen ook wij het grootste gedeelte van onze mooie software op het kantoor. Onze mannen en vrouwen rijgen codes aan elkaar tot er een goed geheel ontstaat. Maar dit is niet waar we beginnen als we iets nieuws willen maken. Nee, het begint allemaal bij een goed idee. Van één van onze collega's, maar vaker nog van onze partners. Want zo noemen wij onze klanten; partners die meedenken in de ontwikkeling van onze producten en diensten. We vertellen je graag hoe ons werkproces er stap voor stap uitziet.

Naadje van de kous weten?

Wil je graag nog meer weten over onze werkwijze? Of over hoe een samenwerking met jouw zorgorganisatie eruit kan komen te zien? We nodigen je van harte uit bij ons in Enschede! Denk je nu: och jee, helemaal naar Enschede?!? Geen probleem, we komen net zo graag jouw kant op.

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons!

Kom gerust eens langs!
arrow-whitepaper
Ecare koffiedate 2