Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Ga op training en vergroot je kennis over PUUR.

Klassikale trainingen

PUUR. volgt het primaire proces in de zorg en is dus erg gebruiksvriendelijk. Wil je snel alles uit de mogelijkheden halen, dan is het handig om een training te volgen samen met je team. Eén van onze trainers komt graag jullie kennis van PUUR. vergroten. Of je nu in de zorg werkt of in het serviceteam, net bent begonnen met PUUR. of behoefte hebt aan verdieping; door een klassikale training te volgen, werk je snel nog slimmer met PUUR. Bekijk hieronder het aanbod klassikale trainingen.

Training
Training BI
Krijg snel en volledig inzicht in je zorgorganisatie

Business intelligence in PUUR.

Hoe tevreden zijn de cliënten, hoe functioneren de teams en wat is de status van de declaratieverwerking? De antwoorden op dit soort vragen helpen om grip te krijgen op je zorgorganisatie. Serviceteaminzicht in PUUR. ondersteunt hierin. Tijdens deze training ontdek je hoe.

Soepel aan de slag met Omaha System

Omaha System & zorgdossier

Ben je net begonnen zorg te verlenen met ondersteuning van het Omaha System, dan heb je vast veel vragen. Hoe vul je een assessment in, hoe kom je tot de juiste gebieden en acties en hoe verwerk je dat in het zorgdossier PUUR.? Volg deze training en je weet het.

Opfriscursus omaha
Verdieping omaha
Snel je kennis vergroten met deze training

Verdieping Omaha System & zorgdossier

Je werkt al enige tijd met het zorgdossier PUUR. maar je vermoedt dat er meer mogelijk is dan je nu gebruikt. Ga samen met je team de diepte in via theorie, praktijkcasussen en discussies tijdens de training Verdieping Omaha System & zorgdossier. Zo vergroot je het werkplezier en de zorgkwaliteit.

Soepeler samenwerken kan je leren

Zelfsturing/ Intervisie voor de woonzorg

Verantwoordelijkheden veranderen. Wat anderen voorheen besloten, regel je nu binnen je eigen team. Hoe zorg je voor beter teamwork waardoor iedereen zijn/haar verantwoordelijkheid pakt en daardoor prettiger werkt? Deze training geeft handvatten.

Zelfsturing intervisie woon
Zelfsturing intervisie wijk
Vergroot de samenwerking in je wijkzorgteam

Zelfsturing/ Intervisie voor de wijkzorg

Verantwoordelijkheden veranderen. Wat anderen voorheen besloten, regel je nu binnen je eigen team. Hoe zorg je voor beter teamwork waardoor iedereen zijn/haar verantwoordelijkheid pakt en daardoor prettiger werkt? Deze training geeft handvatten.

Verdiep je kennis en ervaar meer werkplezier

Verdieping in PUUR. voor de woonzorg

Je werkt nu al een tijdje met PUUR. voor de woonzorg, maar komt vaak nog lastige zaken tegen, waardoor je nog niet het beste uit de mogelijkheden haalt. Na het volgen van deze training werk je soepel en prettiger met PUUR.

Verdieping woonzorg
Training leer werken met Google Workspace
Praktische training die je direct kunt toepassen

Werken met Google Workspace

Jouw organisatie gaat over op Google Workspace en dat vraagt ook wat van jou. De training is toegespitst op de zorg waardoor jij snel gewend raakt met dit nieuwe werken.

De basis voor een geolied administratief proces

PUUR. voor de ondersteunende diensten

In PUUR. regel je ook uitstekend de declaraties van zorgverlening: snel en correct. En na het volgen van deze training al helemaal.

Training ondersteunende diensten
Puur van jou woonzorg
Fijn samenwerken met cliënten en familie

PUUR. van jou voor de woonzorg

PUUR. van jou is het portaal waarmee cliënten, familie/verwanten en zorgprofessionals soepel samenwerken. Hoe je dat doet, leer je via deze interactieve training.

Snel en goed vragen beantwoorden

PUUR. van jou voor serviceteams (administratie)

Werk je in het serviceteam, dan krijg je vast vragen over de werking van PUUR. van jou; van zorgmedewerkers, cliënten en familie. Deze vragen behandel je makkelijk na het volgen van deze training.

Puur van jou serviceteam