Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Het verbindende epd voor de GGZ: PUUR.

GGZ

PUUR. is het verbindende EPD van Ecare speciaal voor alle professionals werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en voor hun cliënten. Met PUUR. ondersteunen we het behandeltraject vanuit het perspectief van de professional en van de cliënt. Zowel zorginhoudelijk als administratief.

Behandelsessie 1
Weer eigenaar van je vak

PUUR. is slim, eenvoudig, overzichtelijk en vriendelijk in gebruik

Met PUUR. hebben we een heel helder doel voor ogen: we moedigen je als professional aan om (weer) eigenaar te zijn van je vak. Zonder belemmerd te worden door administratie of techniek. Zodat je er 100% kunt zijn voor je cliënten.

Ons EPD is slim, eenvoudig, overzichtelijk en vriendelijk in gebruik. Iedereen kan ermee werken.

Intuïtieve ondersteuning

PUUR. stimuleert samenwerken met cliënt

Onze visie op zorg speelt een leidende rol in de ontwikkeling van PUUR. voor de GGZ: onze oplossingen zijn er om het samenwerken met de cliënt en het informele netwerk te stimuleren en op veilige en efficiënte wijze mogelijk te maken.

Puur voor de ggz mijn overzicht
PUUR. sluit aan bij jouw werkproces

Iedere discipline zijn eigen professionele omgeving

PUUR. is gebouwd op één ‘bodemplaat’, dit betekent dat een cliënt één dossier heeft in PUUR. Op deze bodemplaat hebben wij per discipline een eigen professionele omgeving vormgegeven. Deze professionele omgeving past zich aan aan zijn gebruiker: zowel in hoe PUUR. eruit ziet als het werkproces dat PUUR. volgt.

Dus werk jij als psycholoog dan ziet PUUR. er voor jou anders uit en ondersteunt jou in andere taken, dan voor jouw collega op de administratie. De informatie wordt natuurlijk volledig drempelloos tussen de omgevingen uitgewisseld.

PUUR. is eenvoudig, slim, professioneel en open

PUUR. is..

  • ..eenvoudig in gebruik. Binnen mum van tijd heeft iedere zorgprofessional PUUR. onder de knie.
  • ..professioneel. PUUR. volgt de professional in zijn werk en ondersteunt samenwerking in het zorgnetwerk.
  • ..open en interoperabel. Ons team van ketencommunicatie-experts werkt continu aan het optimaliseren van het gegevensuitwisselingsproces met externe betrokken partijen.
GGZ aan huis
Collega administratie
Altijd in control met PUUR.

PUUR. voor de bedrijfsvoering

Waar goede zorg geleverd wordt, is het van essentieel belang dat er tijdig en correct gedeclareerd wordt volgens het nieuwe Zorgprestatiemodel. Jaarlijks gaan er grote bedragen door jullie handen en dat proces moet op professionele en efficiënte wijze ondersteund worden met betrouwbare administratie software.


PUUR. zorgt voor een procesmatige ondersteuning en leidt jou als administratief professional vakkundig door het gehele administratieve proces. Inclusief alle controles die je op verschillende momenten in het proces moet uitvoeren. Onze software ondersteunt het Zorgprestatiemodel. Met PUUR. ben je weer in control.

Cliëntadministratie in PUUR.

De behandelaar registreert de geleverde zorg automatisch vanuit de agenda. Slimme technologie verwerkt de geregistreerde zorg naar de juiste declaratie.

De volgende financieringsvorm wordt op dit moment door PUUR. ondersteunt: Zvw.Middels een handig stappenplan in PUUR. doorloop jij heel eenvoudig alle stappen van het administratieve proces. Gaat er iets mis of ontbreekt er informatie? PUUR. kijkt met je mee en zal je een seintje geven. Zo ben en blijf jij altijd in control.

Veiligheid voorop

Veilig werken met PUUR.

Onze software voldoet altijd aan de laatste wet- en regelgeving. Het ecd is via een 2-factor authenticatie toegankelijk via laptop, tablet en smartphone met internetverbinding. Bovendien voldoet PUUR. aan de strenge veiligheidseisen die gesteld worden aan software voor zorgorganisaties.


De certificering daarvoor is voor PUUR. net weer met 3 jaar verlengd, wat betekent dat de ontwikkeling, beveiliging en data-opslag van PUUR. volgens de richtlijnen plaatsvinden.

Persbericht!

BuurtzorgT en Ecare ontwikkelen samen innovatief EPD

Aniek vertelt: "BuurtzorgT is er, net als wij, van overtuigd dat je het werk aan de professional moet overlaten en dat je de administratieve ballast zoveel mogelijk moet beperken. Vanuit onze ervaring weten wij als geen ander hoe innovatieve IT-tooling hier een sleutelrol inspeelt.”

Aniek in Zorgvisie
Meld je aan voor een vrijblijvende digitale koffiedate.

Verder praten met BuurtzorgT of met ons?

Vul onderstaand formulier in en we organiseren een digitaal koffiemoment voor jullie. Met natuurlijk iets lekkers erbij!

Velen gingen je voor
arrow-whitepaper
Ecare koffiedate 2