Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Altijd in control met PUUR.

PUUR. voor de bedrijfsvoering

Waar goede zorg en geleverd wordt, is het van essentieel belang dat er tijdig en correct gedeclareerd wordt. Jaarlijks gaan er grote bedragen door jullie handen en dat proces moet op professionele en efficiënte wijze ondersteund worden met betrouwbare administratie software.

Clientadministratie

Procesmatige ondersteuning

PUUR. zorgt voor een procesmatige ondersteuning en leidt jou als administratief professional vakkundig door het gehele administratieve proces. Inclusief alle controles die je op verschillende momenten in het proces moet uitvoeren. Met PUUR. ben je weer in control.


Rianne Nijland, coördinator WijkServiceCentrum (bedrijfsvoering) bij ZorgAccent, werkt al ruim 11 jaar met PUUR. administratie en wordt nog steeds blij van onze software. Waarom? Ze deelt het met ons in onderstaande video.

Cliëntadministratie in PUUR.

Slimme technologie verwerkt toewijzingen en geregistreerde zorg naar de juiste declaratie.

 • De zorgprofessional registreert de geleverde zorg (middels tijdsregistratie of aanwezigheid registratie).
 • PUUR. weet bij welke cliënten wat voor zorg is uitgevoerd en hoe dit gedeclareerd dient te worden.
 • PUUR. rekent de juiste bekostiging uit. Je collega in de zorg hoeft zich daar dus niet mee bezig te houden.
 • Voor de intramurale zorg gebruikt PUUR. het rooster als leidraad.

De volgende financieringsvormen worden op dit moment door PUUR. ondersteunt: ZVW, WLZ, WMO, PGB, JW, projectfinanciering en op rekening (privé).8 declaratiemonitor

Middels een handig stappenplan in PUUR. doorloop jij heel eenvoudig alle stappen van het administratieve proces. Gaat er iets mis of ontbreekt er informatie? PUUR. kijkt met je mee en zal je op een seintje geven. Zo ben en blijf jij altijd in control.

PUUR. ondersteunt de bedrijfsvoering o.a. bij:

 • Productie-dashboard
  Productie van de geleverde zorg met uitgebreide controle functionaliteit om uitval te voorkomen. Declaratiebeheer: het uitvoeren van declaraties en het verwerken van retourberichten.
 • Administratie
  Stamgegevens cliënt/bewoner, mutatiebeheer: het beheren van cliënt mutaties zoals in zorg, uit zorg, tijdelijk uit zorg, kamer tabel, indicatiebeheer en arrangement beheer.
 • Wachtlijstmodule
  Communicatie tussen zorgprofessional, cliënt en mantelzorgers.
 • BI
  Standaardrapportages ten behoeve van bedrijfsvoering en zorginhoudelijke stuurinformatie op alle verschillende niveaus.

Medewerkeradministratie in PUUR.

Zorgprofessionals werken onregelmatig. Dat maakt de salarisverwerking complexer dan bij een gemiddeld bedrijf. De registratie van gewerkte uren, tijden, dagen en kilometers moet correct verlopen en tegelijkertijd rekening houden met de cao, contract en onregelmatigheidstoeslagen. Dit kan PUUR.


De berekeningen van uren, kilometers en vergoedingen vormen de basis voor de export naar het salarissysteem. De gegevens en het arbeidscontract van een in het personeels-systeem ingevoerde nieuwe medewerker komen automatisch in PUUR. Wijzigt er iets in het contract of gegevens van de medewerker? Ook dan komt die wijziging automatisch in PUUR.


Er zijn standaardkoppelingen met veelgebruikte personeels- en salarissystemen in de zorg beschikbaar: Loket.nl, Nmbrs, Visma-Raet en Afas. Die zorgen voor een soepele gegevensuitwisseling.