Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Super slimme software voor de zorg.

PUUR. voor de zorg

De naam van onze software voor de zorg is PUUR. En dat is niet voor niets! PUUR. is gewoon heel puur. Zonder poespas, zonder franje. Maar wél slim, eenvoudig en supervriendelijk voor al haar gebruikers; mensen die werkzaam zijn in de VVT, gehandicaptenzorg of S-GGZ.

Slim ECD PUUR
ECD software voor de zorg

PUUR. voor de zorgprofessional

Met PUUR. hebben we een heel helder doel voor ogen: we stimuleren zorgprofessionals de beste versie van zichzelf te zijn. Ons ECD is slim, eenvoudig, overzichtelijk en vriendelijk in gebruik. Iedereen kan ermee werken, zowel in de thuiszorg, als in het verpleeghuis als in de gehandicaptenzorg en de ambulante S-GGZ.


Maar geloof ons niet op onze blauwe ogen. Krijg een eerste indruk van het ECD PUUR. met onze gratis clickable demo's. Diverse icoontjes maken je wegwijs en voorzien jou van informatie over de belangrijkste functionaliteiten in PUUR.; beschikbaar voor de wijkzorg, de woonzorg en de gehandicaptenzorg.

Clickable demo gehandicaptenzorg
Het ecd dat maximaal ondersteunt

PUUR. voor de administratie

PUUR. ondersteunt het proces van zorgverlening van A tot Z. Dus ook de administratieve afhandeling. PUUR. is de professionele digitale omgeving voor de ondersteunende diensten met daarin alles wat je nodig hebt om de zorgverleners zo optimaal mogelijk te ondersteunen.

Pure tijdwinst!

Zoveel tijd bespaar je met PUUR.

Dit levert PUUR op
Samenwerken in het ECD

PUUR. voor de cliënt en familie

Simpel en overzichtelijk, zo moet de zorg volgens ons georganiseerd zijn. Juist voor de cliënt en zijn verwanten. Met PUUR. organiseer je de zorg samen met de cliënt en zijn familieleden. Ieder doet vanuit zijn eigen kennis en kunde mee in het dossier van PUUR. Hoe fijn!

PUUR voor cliënt en familie en netwerk
Geluiden uit de praktijk

Dit vinden onze eindgebruikers van PUUR.

PUUR. in het netwerk

Onze software is open en interoperabel. Dit betekent dat PUUR. verbonden kan worden met bijvoorbeeld de software van de huisarts, het ziekenhuis en de apotheek. Maar ook met medicatieapps, meetapparatuur en PGO's. Wil je precies weten hoe interoperabel PUUR. is?

Interoperabiliteit en PUUR
Nog niet uitgelezen?

Misschien vind je dit ook interessant