Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Op de hoogte

Binnen PUUR. hebben wij samen met onze klanten een super gave functionaliteit ontwikkeld waarmee je als wijkverpleegkundige in een mum van tijd weer op de hoogte bent van de laatste status van het dossier.

Puur feature op de hoogte shape
Met deze nieuwe feature ben je weer helemaal op de hoogte van je cliënten in de wijk.

PUUR. feature: op de hoogte

Met de nieuwe ‘op de hoogte’ functionaliteit in PUUR., wordt er op basis van AI automatisch een samenvatting gemaakt van alle rapportages binnen een bepaalde periode. Heel erg makkelijk natuurlijk als je bijvoorbeeld straks na de mei- of zomervakantie of gewoon na een weekendje vrij te zijn geweest je weer snel wilt inlezen in de cliënten die op je route staan.

Op de hoogte haalt de informatie uit enerzijds de algemene voortgangsrapportages (die het algemene beeld van de cliënt beschrijven) en anderzijds de actierapportages (waarin rapportages op acties zijn geschreven, zoals bijvoorbeeld de voortgang op de actie wondverpleging). Op basis van deze rapportages wordt een samenvatting genereert.

Je kunt bij de ‘op de hoogte’ functionaliteit ook altijd de bron raadplegen. Dus waar wordt de informatie uit de samenvatting eigenlijk vandaan gehaald. Super fijn natuurlijk, zodat je echt zeker weet dat de automatische gegenereerde samenvatting ook daadwerkelijk gebaseerd is op bestaande bronnen en je ook een check kunt doen op volledige rapportages.

Afhankelijk van de broninformatie en rapportages geeft ‘op de hoogte’ beknopt een samenvatting in één alinea, of maakt de functie een samenvatting van (1) de algemene toestand van de cliënt, (2) de belangrijke punten en (3) aanbevelingen. Heel erg handig natuurlijk zodat je als wijkverpleegkundige snel en simpel actiepunten uit de samenvatting kunt halen. Dit bespaart je uiteindelijk een heleboel gedoe en geneuzel.

Weet je wat ook nog een gave toevoeging is? De samenvatting van de rapportages kan worden voorgelezen! Dit is handig als je onderweg bent naar je volgende cliënt; je kunt de rapportage al laten voorlezen in de auto, zodat je bij aankomst weer helemaal op de hoogte bent.

Veranderingen in het zorgplan

Binnen de tool worden verder nog aan de rechterkant van het scherm veranderingen in het zorgplan getoond. Hierin staat alles wat er in het zorgplan is gewijzigd zodat je ook hiervan weer op de hoogte bent. Veranderingen in het zorgplan zijn de toegevoegde acties, verwijderde acties, toegevoegde aandachtsgebieden en gewijzigde aandachtsgebieden.