Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Het slimme ecd voor de VVT: PUUR.

VVT

PUUR. voor de VVT is het slimme ECD van Ecare ontwikkeld voor de professionals die werkzaam zijn in de intra- en extramurale zorg. PUUR. ondersteunt het proces van zorgverlening van A tot Z. Zowel zorginhoudelijk als administratief.


Maar geloof ons niet op onze blauwe ogen. Krijg zelf een indruk van ons zorgdossier met behulp van onze gratis, interactieve demo's. Klik zelf door de software en krijg een goed beeld van de belangrijkste functionaliteiten.

ECDVVT
VVT software verlicht administratieve druk
Voor de beste versie van jezelf

PUUR. is slim, eenvoudig, overzichtelijk en vriendelijk in gebruik

Met PUUR. hebben we een heel helder doel voor ogen: we stimuleren professionals in de zorg de beste versie van zichzelf te zijn. Ons ecd is slim, eenvoudig, overzichtelijk en vriendelijk in gebruik. Iedereen kan ermee werken.

IntuĆÆtieve ondersteuning

PUUR. stimuleert 'samendoen' met familie & cliƫnt

Onze visie op zorg speelt een leidende rol in de ontwikkeling van PUUR. voor de VVT: onze oplossingen zijn er om het samenwerken en samen doen met de bewoner en alle formele en informele professionals in zijn zorgnetwerk te stimuleren en op veilige en efficiƫnte wijze mogelijk te maken.

PUUR. sluit aan bij jouw werkproces

Iedere discipline zijn eigen professionele omgeving

PUUR. is gebouwd op Ć©Ć©n ā€˜bodemplaatā€™, dit betekent dat een cliĆ«nt Ć©Ć©n dossier heeft in PUUR. Op deze bodemplaat hebben wij per discipline een eigen professionele omgeving vormgegeven. Deze professionele omgeving past zich aan aan zijn gebruiker: zowel in hoe PUUR. eruit ziet als het werkproces dat PUUR. volgt.


Dus werk jij op de afdeling dan ziet PUUR. er voor jou anders uit en ondersteunt jou in andere taken, dan voor jouw collega in de wijk of op de administratie. De informatie wordt natuurlijk volledig drempelloos tussen de omgevingen uitgewisseld.

PUUR. is eenvoudig, slim, professioneel en open

PUUR. voldoet 1 op 1 aan de basisprincipes uit het ontwerp van VGN en Actiz:

  • PUUR. is eenvoudig in gebruik. Binnen mum van tijd heeft iedere zorgprofessional PUUR. onder de knie.
  • PUUR. is slim. We gebruiken technologieĆ«n als AI voor het analyseren en interpreteren van vrije rapportages.
  • PUUR. is professioneel. PUUR. volgt de professional in haar werk en ondersteunt samenwerking in het zorgnetwerk.
  • PUUR. is open en interoperabel. Ons team van ketencommunicatie-experts werkt continu aan het optimaliseren van het gegevensuitwisselingsproces met externe betrokken partijen.
PUUR ecd voor de zorg
Wondzorg in PUUR
Werken vanuit Ć©Ć©n overzichtspagina

PUUR. voor de zorgverlener op de afdeling

Werk je als verzorgende of verpleegkundige op de afdeling dan ondersteunt PUUR. je op handige en vriendelijke wijze. Op de startpagina zie je in ƩƩn oogopslag hoe het met jouw bewoners gaat. Je leest de overdrachtsrapportages en ziet welke afspraken er die dag op de agenda staan. Zowel cliƫntgebonden afspraken als die voor de hele afdeling. Rapporteren op bewoner- of groepsniveau kan ook meteen vanuit deze pagina in PUUR.

Download de interactieve demo

Benieuwd hoe PUUR. voor de woonzorg eruit ziet?

In deze interactieve demo van PUUR. voor de woonzorg, krijg je een inkijkje in de belangrijkste functies van het dossier door er zelf doorheen te klikken.

PUUR demo woonzorg

Rooster

Het rooster in PUUR. is speciaal voor zorgmedewerkers die samen in het team afspraken maken over wanneer ze werken. Het basisrooster helpt bij het evenwichtig verdelen van diensten over alle collegaā€™s in het team; je creĆ«ert hier samen een basis. De software houdt daarbij rekening met de afgesproken contracturen. Vervolgens leg je in het werkrooster vast wie wanneer werkt. Zijn er wijzigingen? Dan zie je meteen welke invloed deze hebben op de gemaakte teamafspraken.


Gegevens uitwisselen

Wil je informatie over een cliĆ«nt delen met je collegaā€™s op de dagbesteding of op de administratie, dan regel je dat ook heel gemakkelijk in PUUR. Dit geldt ook voor het soepel en veilig uitwisselen van gegevens met artsen, behandelaren, familieleden en andere formele en informele zorgverleners in het netwerk van je cliĆ«nt.

Multidisciplinair samenwerken

PUUR. voor de behandelaar

Als behandelaar werk je volop samen met de andere formele en informele professionals in het netwerk van je cliĆ«nt. Om multidisciplinaire samenwerking te stimuleren hebben wij een intensieve samenwerking met Gerimedica. Hun behandeldossier Ysis hebben wij geĆÆntegreerd in ons dossier PUUR.


Dit zorgt ervoor dat je als behandelaar via Ysis met PUUR. kunt communiceren. Rapportages worden over en weer uitgewisseld, behandeladviezen zijn inzichtelijk en meetwaarden zijn direct beschikbaar. Daarnaast zijn medische gegevens zoals reanimatiebeleid, allergieƫn, maar ook beleids- en juridische gegevens altijd up-to-date.


Op deze manier proberen wij alle professionele omgevingen binnen de VVT op elkaar aan te laten sluiten zonder dat de disciplines hier afzonderlijk van elkaar obstakels ervaren. Zo helpen we alle disciplines focus te houden op het primaire proces; goede zorg leveren.

Je agenda als leidraad

PUUR. voor de wijkverpleegkundige

Jouw agenda is je alles, als je cliƫnten verzorgt in hun eigen thuissituatie. In PUUR. is je agenda dan ook de rode draad gedurende jouw werkdag: je ziet je afspraken voor die dag, je opent de dossiers die je nodig hebt en je rapporteert eenvoudig vanuit je agenda in het dossier van je cliƫnt. Cliƫnttijd bevestig je via je agenda, PUUR. verwerkt deze automatisch in de urenregistratie.


Samenwerken in de wijk

Vanuit PUUR. zorgmessenger werk je heel eenvoudig samen met o.a. de huisarts van de cliƫnt. Zo deel je bijvoorbeeld vanuit het dossier van de cliƫnt de glucose dagcurve-meting met de huisarts. Ook ontvang je uitvoeringsverzoeken direct in PUUR.

Bekijk de video voor meer informatie over PUUR. zorgmessenger.

HƩt gebruiksvriendelijke digitale dossier van de cliƫnt

PUUR. voor de cliƫnt & familie

PUUR. is er niet alleen voor zorgverleners maar ook voor cliƫnten zelf, hun familie en mantelzorgers. We noemen het PUUR. van jou.


PUUR. van jou is dus hƩt gebruiksvriendelijke digitale dossier van jou als cliƫnt of als verwante. PUUR. van jou is via het internet te bereiken, zowel op je telefoon, tablet als laptop. Het geeft jou en je mantelzorgers en verwanten op een eenvoudige en veilige wijze toegang tot het dossier. Zo kun je onder andere je zorgafspraken bekijken en de rapportages van de zorgverleners inzien. Ook kun je zelf rapporteren.


Zo word je dus niet alleen betrokken bij de zorg voor jezelf of je verwanten. Je doet het echt samen met de zorgverlener.

Puur van jou woonzorg
Download de interactieve demo

Ook in PUUR. voor de wijkzorg kun je rondklikken

In deze interactieve demo van PUUR. voor de wijkzorg, krijg je een inkijkje in de belangrijkste functies van het dossier door er zelf doorheen te klikken.

Grip op hoe jullie het doen

PUUR. voor het team

Met het zorginhoudelijk dashboard van PUUR. heb je als team inzicht in je cliƫnt/bewoner populatie. In ƩƩn oogopslag zie je de aandoeningen van cliƫnt/bewoner, de aandachtsgebieden, de ingezette acties en het gezondheidsverloop. Omdat PUUR. de verbinding legt tussen deze elementen kan je als team betere afspraken maken over doeltreffendheid en doelmatigheid van de zorg die je levert.


Heb je behoefte aan andere inzichten? Laat het ons weten, dan kijken we samen of PUUR. jullie hier in kan helpen.

PUUR demo wijkzorg
Teaminzicht

Samenwerken in de wijk

Vanuit PUUR. zorgmessenger werk je heel eenvoudig samen met o.a. de huisarts van de cliƫnt. Zo deel je bijvoorbeeld vanuit het dossier van de cliƫnt de glucose dagcurve-meting met de huisarts. Ook ontvang je uitvoeringsverzoeken direct in PUUR.

Bekijk de video voor meer informatie over PUUR. zorgmessenger.

Collega administratie
Altijd in control met PUUR.

PUUR. voor de bedrijfsvoering

Waar goede zorg en geleverd wordt, is het van essentieel belang dat er tijdig en correct gedeclareerd wordt. Jaarlijks gaan er grote bedragen door jullie handen en dat proces moet op professionele en efficiƫnte wijze ondersteund worden met betrouwbare administratie software.


PUUR. zorgt voor een procesmatige ondersteuning en leidt jou als administratief professional vakkundig door het gehele administratieve proces. Inclusief alle controles die je op verschillende momenten in het proces moet uitvoeren. Met PUUR. ben je weer in control.


Rianne Nijland, coƶrdinator WijkServiceCentrum bij ZorgAccent, werkt al ruim 11 jaar met PUUR. administratie en wordt nog steeds blij van onze software. Waarom? Ze deelt het met ons in onderstaande video.

Cliƫntadministratie in PUUR.

Slimme technologie verwerkt toewijzingen en geregistreerde zorg naar de juiste declaratie.

 • De zorgprofessional registreert de geleverde zorg (middels tijdsregistratie of aanwezigheid registratie).
 • PUUR. weet bij welke cliĆ«nten wat voor zorg is uitgevoerd en hoe dit gedeclareerd dient te worden.
 • PUUR. rekent de juiste bekostiging uit. Je collega in de zorg hoeft zich daar dus niet mee bezig te houden.
 • Voor de intramurale zorg gebruikt PUUR. het rooster als leidraad.

De volgende financieringsvormen worden op dit moment door PUUR. ondersteunt: ZVW, WLZ, WMO, PGB, JW, projectfinanciering en op rekening (privƩ).


Middels een handig stappenplan in PUUR. doorloop jij heel eenvoudig alle stappen van het administratieve proces. Gaat er iets mis of ontbreekt er informatie? PUUR. kijkt met je mee en zal je op een seintje geven. Zo ben en blijf jij altijd in control.


PUUR. ondersteunt de bedrijfsvoering o.a. bij:

 • Productie-dashboard
  Productie van de geleverde zorg met uitgebreide controle functionaliteit om uitval te voorkomen. Declaratiebeheer: het uitvoeren van declaraties en het verwerken van retourberichten.
 • Administratie
  Stamgegevens cliƫnt/bewoner, mutatiebeheer: het beheren van cliƫnt mutaties zoals in zorg, uit zorg, tijdelijk uit zorg, kamer tabel, indicatiebeheer en arrangement beheer.
 • Wachtlijstmodule
  Communicatie tussen zorgprofessional, cliƫnt en mantelzorgers.
 • BI
  Standaardrapportages ten behoeve van bedrijfsvoering en zorginhoudelijke stuurinformatie op alle verschillende niveaus.
8 declaratiemonitor

Medewerkeradministratie in PUUR.

Zorgprofessionals werken onregelmatig. Dat maakt de salarisverwerking complexer dan bij een gemiddeld bedrijf. De registratie van gewerkte uren, tijden, dagen en kilometers moet correct verlopen en tegelijkertijd rekening houden met de cao, contract en onregelmatigheidstoeslagen. Dit kan PUUR.


De berekeningen van uren, kilometers en vergoedingen vormen de basis voor de export naar het salarissysteem. De gegevens en het arbeidscontract van een in het personeels-systeem ingevoerde nieuwe medewerker komen automatisch in PUUR. Wijzigt er iets in het contract of gegevens van de medewerker? Ook dan komt die wijziging automatisch in PUUR. Er zijn standaardkoppelingen met veelgebruikte personeels- en salarissystemen in de zorg beschikbaar: Loket.nl, Nmbrs, Visma-Raet en Afas. Die zorgen voor een soepele gegevensuitwisseling.

Veiligheid voorop

Veilig werken met PUUR.

Onze software voldoet altijd aan de laatste wet- en regelgeving. Het ecd is via een 2-factor authenticatie toegankelijk via laptop, tablet en smartphone met internetverbinding. Bovendien voldoet PUUR. aan de strenge veiligheidseisen die gesteld worden aan software voor zorgorganisaties.

De certificering daarvoor is voor PUUR. net weer met 3 jaar verlengd, wat betekent dat de ontwikkeling, beveiliging en data-opslag van PUUR. volgens de richtlijnen plaatsvinden.

Professionals van ZorgAccent aan het woord

PUUR. ondersteunt het vraaggericht werken in de zorg

Bij ZorgAccent organiseren ze de zorg op een verantwoord simpele manier en daar plukken de zorgprofessionals de vruchten van: ā€œWe zijn van a tot z verantwoordelijk voor het zorgproces bij de cliĆ«nt. Dat werkt heel prettig.ā€


Ze werken al jarenlang met onze software PUUR. en ervaren dagelijks hoe PUUR. hen ondersteunt daar waar ze het ook graag willen. ā€œPUUR. is heel puur en haalt echt de administratieve ballast weg bij de teams.'


In de volgende video vertellen de professionals van ZorgAccent hoe PUUR. hen ondersteunt in hun dagelijks werk en wat zij daarvan vinden.

Waarom? Ze lichten het graag toe.

Ook ZuidZorg is enthousiast over PUUR.

ZuidZorg is een echte thuiszorgorganisatie. Ze leveren hoogwaardige en complexe zorg achter de voordeur van hun cliƫnten. Daarin zijn ze uniek in Zuidoost Brabant.

ZuidZorg heeft een herpositionering van de wijkzorg doorlopen, waarin zij haar behoeften en wensen in licht van de toekomst van de wijkverpleging heeft aangescherpt. Het keuzeproces voor een nieuw ECD-platform was daar onderdeel van. We zijn heel trots dat ZuidZorg gekozen heeft voor de software van Ecare, PUUR. en dat ze er inmiddels al enige tijd met veel plezier mee werken. Zowel in de wijk als op de administratie.

Lees het hele interview met Mariƫlle en Anouk van ZuidZorg waarin ze hun keuze voor PUUR toelichten.

Ecareenzuidzorg
We komen graag met je in contact

Verder praten met ZorgAccent, Zuidzorg of met ons?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Velen gingen je voor
arrow-whitepaper
Topteamvan Ecare