Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Herkent met behulp van AI automatische meetwaarden in je rapportages

Digital scribe: schrijfhulp bij rapportages

Ontdek digital scribe, een nieuwe feature binnen ons ECD PUUR. Deze tool herkent automatisch meetwaarden in je rapportages, zoals bloeddruk, hartslag, saturatie, en gewicht. Niet alleen heel handig, het bespaart je ook nog eens een heleboel tijd.

PUUR feature digital scribe

Hoe werkt digital scribe in de praktijk?

Dankzij slimme AI-technologie analyseert digital scribe jouw gesproken tekst en maakt er automatisch gestructureerde en geformatteerde rapporten van.


Dus als je een rapportage inspreekt, analyseert hét ECD PUUR. de tekst en zet deze om in metingen. Jij hoeft alleen de metingen te controleren en met één klik toe te voegen. De metingen worden dan automatisch op de juiste plek in het dossier van de cliënt gezet.


In de praktijk betekent dit dat je jouw observaties, meetwaarden of zorgplan voor een cliënt kunt inspreken, terwijl ons ECD PUUR. alles voor je vastlegt. Geen handmatig invoeren en geen gedoe meer. Het ECD zet niet alleen jouw gesproken tekst om in geschreven tekst, maar herkent ook relevante informatie en vult deze automatisch in op de juiste plekken in het ECD. Klinkt geweldig, toch?


Huub laat je in onderstaande video graag zien hoe dit in de praktijk werkt.

Digital scribe in PUUR. live bekijken?

Laat het ons weten!

Benieuwd naar digital scribe in PUUR.?
arrow-whitepaper
PUUR demo 2