Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

PUUR. voor de medewerker-administratie

Bij Ecare weten we hoe uitdagend het kan zijn om salarisverwerking en urenregistratie in de zorg te beheren. PUUR. ondersteunt je hierbij en zorgt voor een goede afwikkeling.

Holacracy

Ondersteuning voor onregelmatige werkroosters

Zorgprofessionals werken vaak onregelmatig, wat de salarisverwerking complex maakt. PUUR. zorgt ervoor dat de registratie van gewerkte uren, tijden, dagen en kilometers altijd correct verloopt, rekening houdend met de CAO, het contract en onregelmatigheidstoeslagen.


Met PUUR. worden de berekeningen van uren, kilometers en vergoedingen nauwkeurig uitgevoerd. Deze vormen de basis voor een naadloze export naar het salarissysteem. Dit betekent minder fouten en minder zorgen voor jou en je team.

Medewerkeradministratie
Efficiënt en betrouwbaar

Automatische gegevensbeheer

De gegevens en arbeidscontracten van zowel huidige als nieuwe medewerkers worden automatisch in PUUR. bijgewerkt. Wijzigingen in contracten of persoonlijke gegevens? Geen probleem! PUUR. past deze wijzigingen automatisch toe, zodat je altijd met de meest actuele informatie werkt.

Bij Ecare streven we naar efficiëntie en betrouwbaarheid. Met PUUR. hoef je je geen zorgen meer te maken over complexe administratie. Onze software doet het zware werk, zodat jij je met je team kunt concentreren op het leveren van gewoon goede zorg.

Nog niet uitgelezen?

Misschien vind je dit ook interessant

Samen maken me we de zorgadministratie slimmer en eenvoudiger

Meer weten over PUUR. voor de medewerkeradministratie?

PUUR. is ontworpen om jouw administratieve lasten te verlichten en processen te stroomlijnen. Wil je weten hoe PUUR. jouw medewerkeradministratie kan verbeteren? Vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij zsm contact met je op.

Wij helpen je graag verder!
arrow-whitepaper
Sjors de Kwaasteniet