Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
7 november 2020

Nieuw: Meetwaarden direct opslaan in PUUR. voor de woonzorg

Nieuws

Bloeddruk-, temperatuur-, saturatie- en hartslagmetingen doen. Het is een routineklus voor veel verpleegkundigen en verzorgenden. Je meet de waarden en noteert ze op een lijst. Ben je klaar dan voer je ze in het zorgdossier. Ideaal is deze werkwijze niet en het kan makkelijker. Meetapparatuur verbind je nu eenvoudig via Zorginformatiebouwstenen (Zibs), aan PUUR. voor de woonzorg.

Meetwaarden saturatie in PUUR

Voorkom fouten

Bij het registeren van metingen gaat nog wel eens wat mis. De oorzaak is dat meetwaarden op een papieren formulier worden ingevuld. Achteraf voert de verpleegkundige de meetwaarden in het zorgdossier. Fouten ontstaan door het verkeerd overnemen van de meetwaarden, of door het invoeren bij de verkeerde cliënt. Soms raken formulieren kwijt of ontbreekt de tijd om ze in te voeren. Dan is informatie in het zorgdossier niet actueel en dat kan vervelend zijn. Maar dat ongemak is voorbij als je meetapparatuur verbindt met PUUR.

Hoe werkt het?

Is je meetapparaat verbonden met PUUR. dan staat de meting direct in het zorgdossier van je cliënt. Dat scheelt een hoop tijd en voorkomt fouten als gevolg van handmatige invoer. Klik op onderstaande video om te zien hoe het werkt.

Wil jij jouw meetapparatuur verbinden met PUUR.?

Wijs je leverancier erop dat dit nu eenvoudig gaat via Zibs, de landelijke standaard voor uitwisseling van zorggegevens. Je adviseur van Ecare helpt je graag in het gesprek met een leverancier om zoveel mogelijk rendement uit je keuzes te halen.

Meer nieuws!

Lees nog even verder