Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Medido & Ecare

De automatische medicijndispenser Medido ondersteunt de cliënt bij het gebruik van medicatie. Zo is de cliënt niet langer afhankelijk van de thuiszorg voor het aanreiken van de medicatie en versterkt het de zelfredzaamheid. Tevens helpen slimme innovaties als deze zorgorganisaties om slim in te spelen op de arbeidsmarktkrapte.


Bij Ecare houden we onze oren en ogen open voor zorg technologieën die zowel de cliënt als de professional helpen. Middels soepele integraties tussen deze technologieën en het ECD PUUR. weten we het aan- en afmeldproces te versimpelen en zo de inzet van deze hulpmiddelen te stimuleren.

Medido en Ecare

Medido & Elektronisch Cliënt Dossier PUUR.

Het aan- en afmelden van de medicijndispenser ging voorheen meestal gepaard met nogal wat administratieve rompslomp die door de zorgprofessional moest worden uitgevoerd. De fax kwam er zelfs nog weleens aan te pas. Al met al kostte het aan- en afmelden bijna een half uur per keer.


Gelukkig is dat inmiddels verleden tijd voor de zorgprofessionals die werken met ons slimme Elektronische Cliënt Dossier PUUR. Want het aan- en afmeldproces verloopt zeer efficiënt via PUUR. Door middel van een enkele klik in het dossier is de medicijndispenser aan- of afgemeld. In plaats van bijna 30 minuten bezig te zijn, is de zorgprofessional nu binnen een minuut klaar!


Een slimme technologische ontwikkeling die direct leidt tot een gigantische administratieve lastenvermindering voor de zorgprofessional.

Nog niet uitgelezen?

Misschien vind je dit ook interessant