Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Sibi & Ecare

we houden onze ogen en oren altijd open voor mooie nieuwe samenwerkingen die van waarde zijn voor professionals in de zorg. Zo raakten we in gesprek met Sibi, de bedenkers en makers van het Employee Experience Platform voor de zorg. Met dit intuïtieve platform geef je medewerkers oprechte aandacht op belangrijke momenten in hun loopbaan, oftewel de employee journey.

Sibi

Een mooie match

Sibi en Ecare passen bij elkaar. We werken beide specifiek voor de zorg, zijn innovatief en hebben eenzelfde cultuur. Los, informeel, en betrokken bij elkaar. Onze software oplossingen blijken ook een perfecte match te zijn, wat maakt dat de samenwerking vlot een feit was.

Dé digitale werkplek

Sociaal intranet

Eén van de producten die Sibi aanbiedt is het sociaal intranet specifiek voor de zorg. Dit moderne intranet is voor veel zorgprofessionals de start van de samenwerkdag en kan ook zo fungeren voor de gebruikers van PUUR. Sociaal intranet stimuleert samenwerking, binding en betrokkenheid binnen je organisatie. Denk aan het ontmoeten van collega's, delen van kennis, krachtig en eenvoudig zoeken van informatie en het moeiteloos en veilig door kunnen schakelen naar andere relevante applicaties, zoals PUUR.

Zo werkt het

Je start je werkdag met het inloggen (mét 2 Factor Authenticatie) op het Sociaal intranet start. Je leest hier vervolgens de laatste berichten uit je organisatie, zoekt informatie op en vind de softwareprogramma’s die jij nodig hebt in je werk, zoals ons elektronisch cliënt dossier PUUR. Klik op het PUUR. logo en het ECD wordt, zonder opnieuw in te loggen, geopend. Supersimpel en veilig!

De professional voorop!

Uiteraard staat goede zorg voor cliënten centraal binnen zorgorganisaties. Om dit te bereiken zetten zowel wij als Sibi de professionals voorop! Gaat het goed met de professionals in jouw organisatie? Dan loopt de zorg voor cliënten ook goed. Daarom is het zo fijn dat Sibi ook aanvullende software aanbiedt waarmee je aandacht kan geven aan zorgprofessionals, tijdens de hele employee journey. Van preboarding tot offboarding geeft dit mogelijkheden om professionals aandacht te geven.