Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Volledige ontzorging van de zorgprofessional

Adapta & Ecare

Adapta gidst en ondersteunt verpleeghuizen, verzorgingshuizen en thuiszorgorganisaties op drie vlakken: Transformatie, Tech en Security. Zij richten de ondersteuning – zowel digitaal als organisatorisch – zo in dat zorgprofessionals zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan administratieve taken.

Adapta en Ecare samenwerking

Het werk van de zorgprofessional leuker maken

Bij diverse zorgorganisaties werken wij samen met Adapta om de digitale ondersteuning van zorgprofessionals simpeler en intuïtiever te maken.

Dit doen we middels de inzet van IAM Adapta en Hello Adapta.

IAM Adapta

Met IAM Adapta heeft iedere collega – inclusief flexkrachten – één (ja, 1) loginnaam/wachtwoord. Die toegang biedt tot alle voor hen relevante apps en is beveiligd met twee-staps verificatie.


De app herkent teams en individuele medewerkers, weet wie waar toegang toe heeft, en waar/wanneer toegang gevraagd is. Fijn voor medewerkers (geen gegraaf naar wachtwoorden, geen geswitch tussen accounts), maar ook voor de organisatie, want het toewijzen van digitale faciliteiten gebeurt op basis van rolprofielen (‘persona’s’) die in IAM Adapta zijn vastgelegd. Plus: als mensen intern doorgroeien of uit dienst gaan, ‘verhuizen’ de rechten automatisch mee.


IAM Adapta is schaalbaar, betaalbaar en vrijwel ‘geruisloos’ te implementeren.

Sharedserviceszorgt

Hello Adapta

Weg met al die logistieke malheur. Hello Adapta is een supervriendelijke app voor de collega's in de wijk. Basisinformatie al adressen, routes, sleutelkluiscodes, telefoonnummers van contactpersonen, et cetera zoeken zij eenvoudig op hun mobiele telefoon op. De laptop of tablet kan in de tas blijven zitten!


Bovendien is de app gekoppeld aan de roostersoftware en het zorgdossier. Alle basisgegevens worden automatisch ingelezen en zijn via een centrale, veilige app te benaderen. Van navigeren tot parkeren, van communiceren tot alarmeren, en van het plaatsen van bestellingen tot het registreren van declaraties: Hello Adapta integreert zo’n 25 apps en dat aantal blijft groeien.

Lees nog even verder

Adapta & Ecare in de praktijk

BBZ verzorging
play-buttonCreated with Sketch.
slider-pijltje-linksCreated with Sketch.
slider-pijltje-rechtsCreated with Sketch.

"In PUUR. is heel mooi in beeld gebracht wat we precies doen."

De wijkzorgteams van BrabantZorg werken al enige tijd met PUUR. De ingebruikname van het ecd midden in de corona pandemie gaf de nodige dynamiek. Ruim een half jaar later zijn de wijkzorgteams erg te spreken over de overstap. Wijkverpleegkundigen Inge Roks en Begzada Sabotic delen hun ervaringen in dit interview.


In 2019 is BrabantZorg gestart met project Speeltuin waarin is gekeken of zorgmedewerkers de juiste ondersteuning krijgen om hun werk met plezier te kunnen doen. Want zo ontstaat meer tijd en energie om cliënten een zo fijn mogelijke dag te bezorgen, zo is de gedachte van BrabantZorg.

Lees het hele verhaal