Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
17 mei 2021

Ecare is nu onderdeel van Visma Group

Nieuws

Ecare is sinds vrijdag 14 mei onderdeel van de Visma Group. Wat dit betekent, lees je in dit bericht.

Waarom neemt Visma Ecare over?

Visma is een Noors softwarebedrijf met het hoofdkantoor in Oslo. In Scandinaviรซ heeft Visma diverse ict-bedrijven die zich op de zorg richten. Sinds 2018 heeft Visma focus in Nederland en is hier vooral bekend vanwege haar HR-software. Visma wil graag haar propositie uitbreiden naar de Nederlandse zorgmarkt en ziet in Ecare een goede partner vanwege haar mooie product, goede security en de groeiratio's.

Wat betekent de overname voor Ecare?

De eigenaren van Ecare hebben bewust gekozen om Ecare aan Visma over te dragen. Enerzijds om te profiteren van de uiterst sterke technologietak van Visma (4000+ developers) en tegelijkertijd omdat de kernwaarden van Ecare behouden blijven. Visma laat namelijk alle bedrijven die ze overneemt zelfstandig bestaan en opereren. De bestaande bedrijfsstructuur van Ecare blijft dus behouden en we blijven werken met onze huidige mensen.

Wat betekent de overname voor klanten?

Je kunt op Ecare blijven rekenen! Onze producten en diensten blijven we verder ontwikkelen. Bestaande overeenkomsten met klanten blijven ongewijzigd. We gaan door met de dingen die we doen:

Wat verandert er in de dagelijkse leiding bij Ecare?

Tot voorkort werd de directie van Ecare gevoerd door Aniek Fikken en Jan Pol. Dat is veranderd. Jan speelde al een tijdje met de gedachte om nog eens iets anders te doen in het werkzame leven. Nu is het een mooi moment om daad bij woord te voegen. Dat betekent dat voor Jan een nieuw, nog onontgonnen, hoofdstuk is aangebroken. Aniek blijft eindverantwoordelijk voor Ecare.

Heb je vragen over de overname?

Heb je vragen over de overname van Ecare door Visma? Neem gerust contact op en je adviseur bij Ecare informeert je graag. Of vul onderstaand formulier in.