Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
4 januari 2022

Esdégé-Reigersdaal live met PUUR. administratie

Nieuws

Een heel mooi bericht om het nieuwe jaar mee te beginnen! Vandaag gaat Esdégé-Reigersdaal live met PUUR. administratie.

Ecare ECD voor GHZ

Samen met Esdégé-Reigersdaal ontwikkeld

De gehandicaptenzorgorganisatie werkzaam in Noord-Holland Noord biedt met ruim 3.000 medewerkers begeleiding, behandeling, werk en dagbesteding en verblijf aan circa 3.600 mensen met een verstandelijk en/of lichamelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Vandaag starten de administratieve medewerkers met het werken in PUUR. Een aantal medewerkers heeft volop meegewerkt aan de ontwikkeling van PUUR. administratie en het resultaat is mooi!


Een dikke pluim voor de mensen van Esdégé-Reigersdaal en natuurlijk ook voor al onze eigen collega’s die een strak staaltje werken hebben weten neer te zetten. De komende 2 weken zitten we digitaal klaar om de ongeveer 80 gebruikers die gaan starten te helpen bij eventuele vragen. De planning is dat per 1 juni de zorgprofessionals starten met het werken in het dossier van PUUR. Niet veel later kunnen cliënten of hun ouders/verwanten ook meelezen en meedoen in PUUR.

Maak kennis met PUUR.

Benieuwd of PUUR. ook wat voor jouw zorgorganisatie is? Vraag vrijblijvend een koffiemomentje aan met een van onze klanten of met een van onze adviseurs.

Velen gingen je voor
arrow-whitepaper
Ecare koffiedate 2