Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
12 juli 2021

Hoeve Sprey gaat werken met het ECD PUUR.

Nieuws

Kijk, daar worden wij nou blij van! Hoeve Sprey gaat werken met ons elektronisch cliënten dossier, PUUR.Hoeve Sprey
is de kleinschalige zorghoeve van Bram en Anouk, waar volwassen mensen met een (licht) verstandelijke beperking zo zelfstandig als mogelijk kunnen wonen en werken. Ze werken vanuit een christelijke basishouding en dat wordt zichtbaar in de werkwijze. De zorghoeve heeft hart voor haar naasten en stimuleren saamhorigheid. Ze geloven dat mensen hierdoor tot bloei komen in hun leven. Hoeve Sprey biedt continue begeleiding en ondersteuning op een plek waar liefde centraal staat. Liefde voor de medemens.

Hoeve Sprey
Ecare ECD voor ghz 1080x1080

Transparante zorg!

En na een korte zoektocht hebben ze besloten om met het ECD PUUR. van Ecare te gaan werken. “In deze slimme en efficiënte software kunnen we alle benodigde administratie eenvoudig kwijt zodat onze tijd zoveel mogelijk besteed kan worden aan de bewoners en het contact”, aldus Bram Sprey. “Vanaf september gaan we in dit systeem de plannen verwerken, rapportage schrijven en nog veel meer. We zijn ook blij dat dit systeem het mogelijk maakt dat ouders en verwanten mee kunnen lezen en zelf ook rapportages kunnen schrijven.”


De komende maanden worden de begeleiders getraind in het gebruik van PUUR. Zo zijn ze op 1 september helemaal klaar om van start te gaan met het nieuwe zorgdossier. Ook ouders en verwanten van de bewoners van Hoeve Sprey kunnen vanaf dan meelezen in PUUR.


Bedankt voor het vertrouwen Bram en Anouk. Wij wensen jullie heel veel plezier met PUUR.!

Meld je aan voor een vrijblijvende digitale koffiedate

Nieuwsgierig naar een nieuw ECD voor de gehandicaptenzorg?

Vul onderstaand formulier in en we organiseren een digitaal koffiemoment om eens verder te praten. Met natuurlijk iets lekkers erbij!

Velen gingen je voor
arrow-whitepaper
Ecare koffiedate 1