Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
26 september 2022

Thuiszorgorganisatie MeZa Zorg gaat aan de slag met PUUR.

Nieuws

Oost west, thuis best. Bij MeZa Zorg zijn ze er van overtuigd dat hoe langer iemand in zijn of haar vertrouwde omgeving kan blijven wonen, hoe beter dit is voor de gezondheid. Met een beetje hulp is dit in veel gevallen ook makkelijk te realiseren. Vanaf 1 november 2022 worden de zorgprofessionals van MeZa Zorg daarbij ondersteund door ons ECD, PUUR.

Meza Zorg gaat met PUUR werken
Beeld wijk

PUUR. viel op vanwege de intuïtiviteit

MeZa Zorg is een net gestarte thuiszorgaanbieder in Dordrecht. Zij bieden particuliere thuiszorg aan cliënten en focussen zich op het persoonlijke aspect van de thuiszorg. De keuze bij de zoektocht naar een ECD viel op PUUR. vanwege de intuïtiviteit en de manier waarop het cyclisch werken volledig geïntegreerd zit in het ECD.

Welkom bij de club!

De komende weken staan in het teken van de inrichting en trainingen om de zorgprofessionals van MeZa Zorg wegwijs te maken in de nieuwe dossier omgeving, zodat zij op 1 november vol vertrouwen en enthousiasme kunnen aftrappen.


Wij wensen jullie heel veel succes en plezier met het werken met PUUR. En welkom bij de club MeZa Zorg!

Zorgdossier thuiszorg bij de hand

Maak kennis met PUUR.

Benieuwd of PUUR. ook wat voor jouw zorgorganisatie is? Neem een kijken in ons dossier door middel van onze interactieve demo. Deze geeft je de gelegenheid zelf eens rond te kijken en te klikken in PUUR. voor de thuiszorg.

Klik zelf door ons ECD in deze interactieve demo
arrow-whitepaper
Wijkzorg demo