Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
19 juli 2019

PREM geïntegreerd in PUUR.

Nieuws

Met trots delen we mee dat PREM in ons ECD – PUUR. – is geïntegreerd en de gegevens automatisch worden aangeleverd bij Zorgkaart Nederland. Ook kunnen de resultaten vanuit PUUR. worden doorgestuurd naar Mediquest.


Geen omslachtig proces met allerlei meetbureaus, gewoon simpel, laagdrempelig en gebruiksvriendelijk zodat je het als team zelf met je cliënt kunt invullen. Makkelijk toch?

PREM Zorgaccent

Ervaringen van cliënten

Vanaf 2019 staat de PREM Wijkverpleging voor alle zorgaanbieders binnen de wijkverpleging op de agenda. De PREM is ontwikkeld om ervaringen van cliënten in de wijkverpleging inzichtelijk te maken en verplicht in onze sector. Er volgt vaak een omslachtig proces van digitaal vragenlijsten uitzetten bij cliënten of deze persoonlijk afnemen en dat kost een hoop geld. Geen wonder dus dat allerlei meetbureaus aankloppen om je als zorgaanbieder te helpen.


Jij als zorgaanbieder krijgt uiteindelijk alleen een conclusie van dit hele omslachtige proces, die je dan zelf weer intern moet doorzetten. De teams hebben de regie niet meer, terwijl zij juist iets moeten doen met de uitkomsten. Helemaal niet handig dus!Aline Poolen, bestuurder van ZorgAccent, vertelt ons wat PREM precies inhoudt, hoe het werkt en wat de voordelen zijn.